Sony PlayStation'ların download hızına kısıtalma getirdi! - Haberler - indir.com

Sony PlayStation'ların download hızına kısıtalma getirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 22:00:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Salgın nedeniyle insanların evine kapanması internet ve oyun konsollarının kullanımını da büyük oranda artırması üzerine Sony’den Avrupa’daki PlayStation kullanıcılarının download hızını birkaç aylığına kısıtlayacağını açıkladı.

Sony Interactive Entertainment Corona virüsü salgını nedeniyle Avrupa'da PlayStation’ların download hızlarını düşürmeye yönelik bir kararı aldı. Şirketin bugün yaptığı resmi açıklamada “Avrupa'daki PlayStation kullanıcıları önümüzdeki bir ay boyunca oyunları limitli hızlarla indirebilecek.” İfadelerine yer verdi.

YouTube, Corona Virüsü reklamlarını göstermeyecek!YouTube, Corona Virüsü reklamlarını göstermeyecek!

Yayınladığı açıklamada pek fazla detay vermeyen şirketin indirme hızlarının kısıtlanacağını belirtip, bu kısıtlamanın düzeyinden hiçbir şekilde söz etmemesi e akıllarda büyük bir soru işareti yarattı.

Multiplayer oyun modları etkilenmeyecek!

Sony açıklamasında multiplayer oyun modlarının kısıtlamadan herhangi bir şekilde etkilenmeyeceğini de belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, “PlayStation kullanıcılarının 'güçlü ve stabil' bir multiplayer deneyimi yaşamaya devam edeceğini söyledi.

PlayStation 4'te PSN bölgesi nasıl değiştirilir

Jim Ryan,"Daha önce örneği görülmemiş bir şey yaşıyoruz: İnanılmaz sayıda insan sosyal mesafe ve izolasyon uygulamak zorunda kaldı. Bu talihsiz zamanda internet stabilitesini koruyabilmek için bizim de üzerimize düşeni yapmamızın önemli olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

PlayStation Türkiye de Avrupa'ya bağlı olduğundan Türkiye’nin bu kısıtlamadan etkilenip etkilenmeyeceği ise henüz bilinmiyor.


Facebook ve Instagram Avrupa'daki görüntü kalitesini kısıtlandırdıFacebook ve Instagram Avrupa'daki görüntü kalitesini kısıtlandırdı

PAYLAŞ