Sony PlayStation Store'daki hatayı düzeltti - Haberler - indir.com

Sony PlayStation Store'daki hatayı düzeltti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-11 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon devi Sony, PlayStation Store tarafında yer alan önemli bir hatayı nihayet düzeltti. Store’da PS Plus veya PS Now oyunlarının farklı servislerde kullanılabilmesini engelleyen satın alma hatası şirket tarafından yapılan hamle ile düzeltildi. PlayStation, temel olarak tak-çalıştır bir cihaz olmasına rağmen, dijitalleşme süreci PlayStation cihazını daha karmaşık bir yapı yapmasıan sebep oldu. PlayStation sahipleri, bulut tabanlı oyun hizmeti olan PlayStation Now veya ücretsiz PlayStation oyunları ve gelişmiş bazı özellikler sunan PlayStation Plus hizmetine ayrı ayrı abone olmak zorundalar.

PlayStation Store’un önemli hatası giderildi

PlayStation 5'in ana menüsü ortaya çıktıPlayStation 5'in ana menüsü ortaya çıktı

Sahip olduğunuz PlayStation Plus aboneliğiniz sayesinde ücretsiz olarak elde ettiğiniz bir oyunu PlayStation Now’da oynayamıyorsunuz. İşin sıkıntılı tarafında ise Sony, PlayStation Plus sayesinde ücretsiz olarak oynayabildiğiniz oyunu PlayStation Now’da da oynamak istediğiniz de size bir satın alma seçeneği bile sunmuyor. Şuana kadar durum öyleyken, güncelleme ile Sony bu durumu düzeltiyor. Push Square tarafından gelen bilgilere göre Sony, PlayStation Store’daki bu sinir bozan hatayı nihayet düzeltti. Artık bir oyunu üye olduğunuz serviste ücretsiz olarak oynayabiliyor olsanız bile diğer serviste de oynayabilmeniz için bir satın alma seçeneği sunmanız gerekiyor.

Bildiğiniz üzere PlayStation Plus her ay düzenli olarak kullanıcılara ücretsiz oyunlar sunuyor. Ancak bu oyunları PlayStation Now’da oynayamıyorsunuz. Bu oyunları satın alarak PlayStation Now’da da oynayabileceksiniz. Bakalım şirketin önümüzdeki ay sunacağı oyunlar neler olacak göreceğiz.


Merakla beklenen PlayStation 5'in yurt dışı fiyatları sızdırıldıMerakla beklenen PlayStation 5'in yurt dışı fiyatları sızdırıldı
PlayStation, State of Play yayın tarihi belli olduPlayStation, State of Play yayın tarihi belli oldu

PAYLAŞ