Sony, PlayStation Now'a gelecek oyunları belirledi - Haberler - indir.com

Sony, PlayStation Now'a gelecek oyunları belirledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony, daha çok oyuncu kitlesine hitap etmek adına yeni oyunlar eklemeye devam ettiği PlayStation Now kütüphanesine gelecek dönemler içerisinde ekleyeceği oyunların açıklamasını yaptı. Açıklanan listede en çok dikkat çene oyunu, bir dönem oyun dünyasında yüksek ses getiren The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition oldu.

Sony, uzun bir süredir PlayStation Now kütüphanesi için yeni oyunlar ekleyerek daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmak adına çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Conan Exile, Rust ve Dying Light gibi oyunları kütüphanesine ekleyen Sony, dün gece gelecek aylar içerisinde hangi oyunların PlayStation Now'da yer alacağını açıkladı. Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda en çok dikkat çeken oyuncular, Witcher hayranları oldu. Sony, The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition'ın yakın bir zaman içerisinde PlayStation Now kütüphanesine ekleneceğinin bilgisini verdi. Listede yer alacak diğer oyunların arasında Sonic Mania, Sonic Forces, Team Sonic Racing, Slay the Spire, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Car Mechanic Simulator bulunuyor.  

PlayStation Now Sistemine 26 Yeni Oyun EklendiPlayStation Now Sistemine 26 Yeni Oyun Eklendi

The Witcher 3: Wild Hunt, Haziran'da PlayStation Now'a eklenecek

Daha önce The Witcher 3: Wild Hunt oynamayan PlayStation kullanıcıları, Game of the Year Edition sayesinde Witcher dünyasına doyacakmış gibi görünüyor. The Witcher 3: Wild Hunt, piyasada yerini aldığı ilk andan bu yana dikkat çekmeyi ve her geçen gün de daha da başarılı olan oyunlar arasındadır. Game of the Year Edition da bundan çok daha fazlasının olma ihtimalini sunuyor. 16 farklı DLC'yi de Hearts of Stone ve Blood and Wine eklenti paketlerini içerisinde barındırıyor. Başarılı şirket Sony, efsanevi Sonic Mania oyununun 30. yılını kutlamak için Sonic Mania, Sonic Forces ve Team Sonic Racing oyunlarını yine gelecek dönemde PlayStation Now kütüphanesine ekleyeceğini dile getirdi.

Listede yer alan bir diğer oyun Kill the Spire, oyuncuların yüzlerce kart arasından kendi desteğini oluşturması ve stratejik hamlelerle takiplerini yenmelerine imkan tanınıyor. Bu oyun, 6 Aralık 2021 gününe kadar PlayStation Now'da bulunacak. En iyi dövüş oyunlarından biri olarak sık sık adından söz ettiren Virtua Fighter 5: Ultimate Showdon, hem kütüphanede yer alacak hem de PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Listenin son oyunu Car Mechanic Simulator'da ise oyuncular, kendi arabalarını tamir edip çeşitli geliştirme ve modifikasyonlar yapabilecek. PlayStation Now'a eklenecek olan bu oyunlar ile keyifli bir vakti geçirmek mümkün olacak. 


PlayStation Now kütüphanesine 13 yeni oyun katıldıPlayStation Now kütüphanesine 13 yeni oyun katıldı
PlayStation Now sistemine yeni yarış oyunları eklendiPlayStation Now sistemine yeni yarış oyunları eklendi
PlayStation Now'a Büyük Yenilik GeliyorPlayStation Now'a Büyük Yenilik Geliyor

PAYLAŞ