Sony, PlayStation 5'in bazı özelliklerini sona saklıyor! - Haberler - indir.com

Sony, PlayStation 5'in bazı özelliklerini sona saklıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 22:20:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

PlayStation 5’le ilgili ara ara açıklamalar yapma sözü veren Jim Ryan, Japonya merkezli bir internet sitesine PlayStation 5’le ilgili açıklamalar yaptı. PlayStation 5’le ilgili oyun severleri heyecanlandıracak daha çok özellik olduğunu dile getiren açıklayan Ryan PlayStation 5’in önceki oyun konsollarına göre benzersiz özelliklere ve büyük farklara sahip olduğunu dile getirdi.

Bildiğiniz üzere oyun dünyasının neredeyse şekillendiricisi diyebileceğimiz Sony uzun bir süredir PlayStation ailesinin yeni üyesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. PlayStation 5’i bu senenin sonlarına doğru piyasaya sürmeye hazırlanan şirket ara ara yaptığı açıklamalarla kullanıcı adaylarını da sürece dahil ederken, ürün için heyecanın da artmasını sağlıyor. Oyun deneyimine yeni bir boyut kazandıracağı düşünülen PlayStation 5’in konsolunun neye benzediği henüz paylaşılmasa da şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda.

İlk PlayStation 5 oyunu belli olduİlk PlayStation 5 oyunu belli oldu

Dünyanın en büyük tüketici fuarı CES 2020’de Sony’nin PlayStation 5’in bilinmeyen özelliklerini açıklaması bekleniyordu. Ancak durum pek de öyle olmadı. Sony CES 2020 fuarında PlayStation 5’in yeni özelliklerine değinmeden bugüne kadar dile getirilenleri tekrarlayarak sadece yeni logo tasarımını paylaştı. Japon merkezli bir internet sitesine röportaj veren Jim Ryan, PlayStation 5’le ilgili henüz bilinmeyen çok fazla şeyin olduğunu açıkladı.

PlayStation 5 benzersiz bir deneyim sunacak!

Jim Ryan’ın “Business Insider” isimli Japon merkezli bir medya sitesine vermiş olduğu röportaja göre Ryan büyük sürprizleri sona saklıyor. Merakla beklenen PlayStation 5’in bazı özelliklerini üstü kapalı bir şekilde açıklayan Jim Ryan, kendisine yöneltilen sorular karşısında kullanıcıları bekleyen sürprizler olduğunu dile getirdi.

Sony, CES 2020'de PlayStation 5'in kesinleşen özelliklerini paylaştı

Yaptığı açıklamada PlayStation 5’in diğer oyun konsollarına göre benzersiz özelliklere ve büyük farklılıklara sahip olduğunu dile getiren Ryan bu büyük özelliklerin neler olduğu konusunu bir gizem olarak bıraktı. Ancak özellikleri neden açıklamadığı konusuna açıklık getiren Ryan yeni konsolun özelliklerinin açıklanması için Sony’nin henüz hazır olmadığını dile getirdi. Ama tabi ki de tahmin edeceğiniz üzere neden hazır olunmamasına yönelik bir açıklama yapılmadı. Yaptığı her açıklamalarla PlayStation 5’le ilgili heyecan seviyesini arttıran Ryan’ın bu açıklamalarını göz önünde bulundurarak, ilerleyen dönemlerin hem Sony, hem de oyunseverler için oldukça heyecanlı bir süreç olacağını söylemek mümkün. PlayStation 5’le ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılacak mı?Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılacak mı?
CES 2020'de PlayStation 5 logosunu tanıtıldıCES 2020'de PlayStation 5 logosunu tanıtıldı

PAYLAŞ