Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılacak mı? - Haberler - indir.com

Sony PlayStation 5, Mart ayında ön siparişe açılacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-03 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji şirket Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için bir süredir detaylar gelmeye devam ediyor. Bu yeni konsola dair bilgiler ortaya çıkmaya devam ederken, şimdi ise konsolun Mart ayında ön siparişe açılabileceği ortaya çıktı. Şirketin son olarak PlayStation Awards etkinliklerinde tanıtması beklenilen, ancak tanıtılmayan bu yeni konsolunu 7 Ocak tarihinde CES 2020 fuarında görmemiz bekleniyor. Özellikle oyuncular tarafından büyük bir heyecan ile beklenen Sony PlayStation 5 oyun konsolu hakkında her geçen gün daha fazla detay görmeye devam ediyoruz. PS4’ün piyasaya girişinden uzun yıllar geçmişken gelen son detaylara göre Sony, Mart ayında yeni oyun konsolunun ön siparişlerini almaya başlayabilir.

PlayStation 5’i CES 2020’de görebiliriz

PlayStation Store'da, kasım 2019'da en çok indirilen oyunlarPlayStation Store'da, kasım 2019'da en çok indirilen oyunlar

Eğer söz konusu ön siparişler Mart ayında açılır ise, satışa sunulmadan altı ay öncesinden açılmış olacak. Bu ön siparişlerin dünya geneli için aktif olması ve aynı anda birçok ülkede ön sipariş vermenin mümkün olması bekleniyor. Yeni PS5 tasarımı ile beraber yeni bir DualShock kontrolcüsü de yer alacak. Bu yeni tasarımda arka panelde iki tuşa yer verilmesi bekleniyor. Ancak yeni kontrolcünün PS5 kutusunda olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

PlayStation 5’in sunacağı teknik özellikler henüz tam olarak belli olmazken, konsolun 500 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Sony’nin merakla beklenen bu yeni oyun konsolunu 7 Ocak CES 2020’de tanıtacak mı göreceğiz.


Bazı PlayStation 5 teknik özellikleri ortaya çıktıBazı PlayStation 5 teknik özellikleri ortaya çıktı
PlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli olduPlayStation Plus ocak 2020 ücretsiz oyunları belli oldu

PAYLAŞ