Sony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini Sergiliyor - Haberler - indir.com

Sony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini Sergiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 18:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Barselona'da devam eden MWC 2019 içerisinde Sony'nin 5G testleri için kullandığı prototip cihazı görüldü. MWC 2019'da katlanabilir telefonlar büyük bir ilgi görse de, 5G cihazlarda oldukça beğeniliyor. Xiaomi, Oppo, LG ve Huawei'nin 5G destekli cihazları MWC 2019 fuarında tanıtıldı. Şimdi de Sony, 5G cihazını bu fuarda tanıtıyor. 

Sony Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'ın satış fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Sony Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'ın satış fiyatı ve özellikleri sızdırıldıSony Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'ın satış fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Sony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini Sergiliyor

Sony daha öncesinde 5G telefonlarla ilgili bir duyuru yapmamıştı. Fakat firmanın standına gidenler bu standın içerisinde 5G telefon sürprizi ile karşılaştı. AG-1 olarak isimlendirilen bu telefon ne yazık ki ticari bir ürün değil. Sony, sergilemiş olduğu bu cihazı daha çok 5G testlerinde kullanıyor. Sony'e göre bu telefon, son tasarım olmaktan çok uzakta görülüyor. Çünkü şirket farklı prototipler üzerinde çalışıyor. 

Sony şirketinden Adam Marsh, daha ince anten üretip, antenin yerini değiştirmek için denemelerde bulunduklarını söylüyor. Marsh, Japon devinin 5G teknolojisine büyük önem verdiğini ve henüz herhangi bir ticari ürün çıkarmadığını belirtiyor. Adam Marsh'ın belirttiğine göre yakın gelecekte yeni bir ürün görebiliriz.


Sony Neden E3 2019'da Katılmayacaklarını AçıkladıSony Neden E3 2019'da Katılmayacaklarını Açıkladı
Sony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında TanıttıSony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında Tanıttı
Sony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör GeliyorSony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör Geliyor

PAYLAŞ