Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı - Haberler - indir.com

Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Daha önce pek çok kez ertelenen The Last of Us: Part II için geri sayım başladı. Bu kez gerçekten oyun tutkunlarıyla buluşacak olan The Last of Us: Part II'nin yeni oynanış videosu yayımlandı. State of Play etkinliği kapsamında uzun bir süredir heyecanla beklenen The Last of Us: Part II'den oyun tutkunlarına daha önce görmedikleri kareler sunan Sony, oyunun gerçekten yayımlanacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Dün Türkiye saatiyle 23:00’da “State of Play” etkinliğini düzenleyen teknoloji devi etkinlik kapsamında The Last of Us: Part II'den heyecanı verici bir oynanış videosu paylaştı. Yayımlanan 23 buçuk dakikalık videonun yaklaşık 10 dakikası, oyunla ilgili yeni görüntülerden oluşuyor. Başarılı grafikleriyle heyecanı ikiye katlayan The Last of Us: Part II hikayesiyle oyuncuları konsol başına kitleyecek gibi duruyor.

Naughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklamaNaughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklama

The Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacak

Sony tarafından yayımlanan videoda oyundaki baş kahramanımız olan Ellie'nin, Washington Kurtuluş Cephesi (WLF) militanları tarafından kontrol edilen bir alanda yüzdüğünü görüyoruz. Düşmanlarına gizlice arkadan saldırarak etkisizleştiren Ellie yeni oyunda karşımıza yeteneklerini arttırmış bir şekilde çıkıyor.

İlk oyuna göre çok daha iyi grafik ve efektlerle sahip olduğu görülen The Last of Us: Part II, oyuncularına yakın dövüş ve silah sıkma mekaniğiyle birlikte eksiksiz bir oynayış deneyimi sunacak gibi duruyor. Hikaye, atmosfer ve müzik açısından da beklentileri karşılayacakmış gibi görünen The Last of Us: Part II’de aynı zamanda kanlı sahnelerin sayısı da artmış.

Önemli iyileştirmelere sahip olan temel ölçüde ilk oyunun üzerinde geliştirilmiş gibi duruyor. Türkçe dil desteğinin de sahip olan The Last of Us: Part II, sahip olduğu yeni nesil grafikler, animasyon efektleri ve gelişmiş oynanış mekaniğiyle ilk izlenimde “olmuş” dedirtiyor. 

The Last of Us: Part II ne zaman çıkıyor?

İlk serisi 2013 senesinde piyasaya sürülen ve kısa zamanda tüm dünyayı kasıp kavuran, The Last of Us, dünyayı saran ve birkaç saat içinde insanları saldıran yaratıklara dönüştüren bir salgın hastalığın başlamasından yirmi yıl sonrasını konu alıyordu. Daha ilk haftasında 1,3 milyon kişi tarafından satın alınan The Last of Us sadece 14 ay içinde 8 milyondan fazla satmış ve en çok satan PlayStation 3 oyunlarından biri olmuştu. Oyunun PlayStation 4 için düzenlenen The Last of Us Remastered adını taşıyan sürümü ise 2014 senesinin Temmuz ayında yayımlanmıştı. 2016 yılının Aralık ayında ise devam oyunu olan The Last of Us: Part II duyurulmuş, ancak oyun aradan geçen dört seneye rağmen bir türlü piyasaya sürülememişti. Uzun bir geliştirme aşamasından geçen ve daha önce çıkış tarihi iki kez ertelenen oyun The Last of Us: Part II 19 Haziran’da oyunseverlerle buluşacak.

 

 


The Last of Us 2 için tarih netleşti! Ghost of Tsushima ertelendiThe Last of Us 2 için tarih netleşti! Ghost of Tsushima ertelendi

The Last of Us Part II Oynanış Videosu


PAYLAŞ