Sony Katlanabilen Telefon Üzerinde Çalışıyor - Haberler - indir.com

Sony Katlanabilen Telefon Üzerinde Çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-30 10:31:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin basın tarafından gelen haberlerin doğrultusunda Sony, katlanabilir özelliğini taşıyacak bir telefon üzerinde çalışıyor. Telefonun model ismi bile belirlendi!

Samsung, Huawei ve Royale gibi bir çok firma akıllı telefon üretiminin ardından katlanabilir telefon sektörüne yavaş yavaş girmeye başladı. Bu isimleri duyan Apple'da iPhoma modelleri için kaltanabilir telefon üretmeye başlıyor. Akıllı telefon pazarında büyük bir yere sahip. Türkiye'de bir çok fabrikasını da da kapatma kararı aldı.

Microsoft ve Sony Bulut Oyun ve Yapay Zeka Konularında İş Birliği YapacakMicrosoft ve Sony Bulut Oyun ve Yapay Zeka Konularında İş Birliği Yapacak

Sony'den katlanabilir telefon: Xperia F

Sony, bir çok firmanın daha öncesinde giriş yaptığı bir katlanabilir ve akıllı telefon üretmeyi düşünüyor. Dünyanın çoğu yerinde büyük pazarlara sahip olan Sony, büyük ekranlı bir katlanabilir telefon çıkarmayı düşünüyor.

Çin'de Yapılan haberlere göre de Sony, katlanabilir ekrana sahip bir telefona çalışırken genelde olduğu gibi büyük boyuta sahip telefon üretmesi düşünülüyor.

Yeni telefon'un ismi ise Xperia F olması düşünülürken ekran tedarikçisi Samsung ön görülüyor.. OLED katlanabilen ekranı içinde barındıracak Sony F, 21:9 en boy oranıyla birlikte 220 yılında fuarlarda kendini göstermesi düşünülüyor. Samsung ve Huawei'de olan yan katlama özelliğini Sony istemiyor. Ortadan katlanan stili beğenmeyen Sony, F model ismi ile 5G donanım altyapısı ile birlikte gelecek.


Sony Mobile Birçok Ülkeden ÇekiliyorSony Mobile Birçok Ülkeden Çekiliyor

PAYLAŞ