Sony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdi - Haberler - indir.com

Sony, Fortnite politikasını eleştirenlere cevap verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 13:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Sony’den, son zamanlarda oyun dünyasının odak tartışma konularından biri olan cross platform hakkındaki eleştirilere sert cevaplar geldi.

Oyun dünyasında bir süredir çapraz platform tartışmalara sürüyor. Bu anlamda, çapraz platform konusuna olumsuz bakması nedeniyle Sony oyun dünyasından büyük tepki topluyor. Geçtiğimiz aylarda Fortnite için çapraz platform konusu yeniden gündeme geldi. Bilindiği üzere bu konuya Microsoft ve Nintendo sıcak bakarken, Sony olumlu yaklaşmıyor. Bu yüzden de Fortnite oyuncuları tarafından geçtiğimiz ay yine eleştiri yağmuruna tutulan Sony, gelen eleştirilere sert ve iddialı bir dille yanıt verdi.

Sony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyorSony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyor

“En iyi deneyimi biz sunarız”

Sony Fortnite’ı hala yalnızca kendi konsolunda yaşanmasını istemesi nedeniyle gelen tepkilere cevap verdi ve kararlarından caymayacaklarını da bir şekilde anlatmış oldu. Eleştirilere cevap veren isim Sony CEO'su Kenichiro Yoshida oldu ve Yoshida, oyunculara en iyi deneyimi kendilerinin sunabileceğinin altını çizdi.

Sony CEO'su Kenichiro Yoshida, tartışmalara şu şekilde yanıt verdi; “Çoklu platform olayına bakış açımız PlayStation'un deneyimlenecek en iyi yer olduğu yönünde. Fortnite konusuna gelirsek: Bizce Playstation 4, oyuncular için en iyi deneyimi sunacak. Biz böyle inanıyoruz.”


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ