Sony, E3 2019'a Katılmayacak! - Haberler - indir.com

Sony, E3 2019'a Katılmayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 13:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

PlayStation 5 ile gündeme gelen şirket son yaptığı açıklamalar ile tüketicileri şoke etti. PlayStation 5 sızıntıları gelmeye devam ederken oyun severler bu konu ile akalı oldukça üzülecek gibi duruyor.

Sony, E3 2019'a Katılmayacak!

Oyun sektörünün önemli etkinliklerinden birisi olan E3 için detaylar gelmeye başladı. Hem geliştiriciler hem de oyun severler heyecanla bu etkinliği bekliyor. E3 etkinliğinin şuandaki baş rolü Sony, bu etkinlikte olmayacağını açıkladı. Resmi bir açıklama ile PlayStation'un iletişiminden sorumlu olan Jennifer Clark, bu durumdan üzgün olduklarını fakat yaptıkları bazı planların etkinlikle çakışmasından dolayı katılmayacaklarını açıkladı.

Sony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyorSony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyor

Jennifer Clark'ın bu açıklaması şöyle; "Sektörün gelişmesiyle birlikte şirket olarak, topluluğumuzla daha iyi etkileşim kurabilmek için yaratıcı fırsatlar yaratmaya ve planlamaya devam ediyoruz. PlayStation hayranları bize dünyayı ifade ediyor. Biz her zaman yenilikçi davranış stilini, farklı düşünmeyi ve oyuncularımızı memnun etmenin yeni yollarını arıyoruz. Bunun sonucunda yaptığımız bazı planların tarihsel çakışmasından dolayı etkinliğe katılmama kararı aldık. 2019 için planlarımızısizlerle paylaşmak için heyecanlanıyoruz."

2019 yılı içerisinde yapılacak olan bu etkinlikte,  PlayStation 5'in tanıtılacağı sızıntıları da çürüdü. Hem etkinliğin odak noktası ve sahne şovları ile tüketicilerin dikkatini üzerine çeken şirket önümüzdeki yıl yapılacak olan etkinlikte olmaması oyun severleri ve  diğer tüketicileri oldukça üzdü. Yeni konsolun E3 2019 etkinliğinde tanıtılması bekleniyordu. Fakat kullanıcıların bu beklentisi boşa çıkmış oldu. Bununla birlikte bir şirket yapılacak olan özel bir etkinlikte konsolunu tanıtacağı iddiaları geliyor. Peki sizce E3 etkinliğindeki katılımcılar düşer mi?

 


Sony, PS sahipleri ve PS Plus üyeleri için, yıl sonu fırsatlarını duyurdu!Sony, PS sahipleri ve PS Plus üyeleri için, yıl sonu fırsatlarını duyurdu!
Sony Xperia XZ2 Premium Kamera Odaklı GelecekSony Xperia XZ2 Premium Kamera Odaklı Gelecek
Sony Xperia XZ3 görücüye çıktı!Sony Xperia XZ3 görücüye çıktı!

PAYLAŞ