Sony DualShock 4 için aksesuar dopingi geldi - Haberler - indir.com

Sony DualShock 4 için aksesuar dopingi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 11:59:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Sony’nin PlayStation 5 ile birlikte piyasaya süreceği yen nesil konsol bir süredir adından sıkça bahsettiriyor. Sony dün PlayStation 4 kontrolcüsü DualShock 4 için yeni bir aksesuar tanıttı. Bu yeni eklentiyle birlikte artık kontrolcü programlanabilir iki arka tuşa sahip olacak! 

Sony’nin yeni nesil konsolu geliştirmek için çalışmalara devam ettiği herkesçe biliniyor. PlayStation 5 henüz piyasaya çıkmamışken bir önceki modeli de geliştirmeye devam eden şirket PlayStation 4’e yönelik sunmaya devam ettiği desteği gözler önüne koydu. Şirket altı sene önce piyyasaya sürdüğü PlayStation 4’ün konsol kontrolcüsü için yeni bir aksesuarı tanıttı. 

Blair Witch PlayStation 4 ne zaman çıkacak?Blair Witch PlayStation 4 ne zaman çıkacak?

Önemli bir kaynak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı

Sony’nin DualShock 4 Back Button( DualShock 4 Arka Tuş Eklentisi) adını verdiği bu yeni aksesuar kontrolcünün arka kısmına eklenen bir ürün. Sahip olduğu iki tuş sayesinde kontrolcünün ön yüzü ile tetik tuşlarıyla yapılan on altı eylemden ikisi için atanabilen bu aksesuar OLED ekranıyla da oldukça şık bir görünüme sahip. 

Sony DualShock 4 Back Button özellikleri

Yeni cihaz kullanıcılara oyun keyiflerine ve oynayış biçimlerine göre yeni tuşlara atanacak olan görevler için üç farklı profil oluşturabilme olanağı tanıyor. Cihaz sahip olduğu OLED ekran sayesinde tuş bilgilerini gerçek zamanlı bir şekilde göstererek ekrana çift tıklayarak profiller arası geçiş olanağı tanıyor. Bunun yanı sıra 3.5 mm’lik bir kulaklık girişine de sahip olan cihaz, oyunseverlere hem gürültüden uzak bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunseverlerin ilgisini çekecek bu aksesuar için Sony henüz PlayStation 5’e uyumlu olup olmadığıyla ilgili bir açıklama yapmadı. 

Sahip olduğu özellikler sayesinde oyunseverlere daha konforlu ve aynı zamanda çok yönlü bir oyun deneyimi sunan cihaz Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da 23 Ocak 2020 tarihinde satışa sunulacak. ABD fiyatı 30 dolar olarak açıklanan cihazın Türkiye’ye ne zaman giriş yapacağı ve ne kadardan satılacağı ise henüz bilinmiyor. 


PlayStation, satış rakamıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!PlayStation, satış rakamıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!
PlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladıPlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladı

Sony DualShock 4 Back Button Tanıtımı


PAYLAŞ