Sony CEO’su Jim Ryan'dan PlayStation 5’in fiyatı ve çıkış tarihine yönelik açıklamalar - Haberler - indir.com

Sony CEO’su Jim Ryan'dan PlayStation 5’in fiyatı ve çıkış tarihine yönelik açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 18:31:12
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Games Industry'nin yayınladığı habere göre Sony Interactive Entertainment'ın Başkanı ve CEO’su Jim Ryan, yeni PlayStation 5’in fiyatı hakkında kullanıcıları üzüntüye uğratabilecek bir açıklama yaptı. 

Japonya merkezli teknoloji devi Sony Interactive Entertainment'ın Başkanı ve CEO'su Jim Ryan, kendisi ile yapılan bir röportajda yeni oyun konsolunun birçok teknoloji ile yeniliğe ev sahipliği yapacağını ve getirilecek teknolojinin ne olduğu fark etmeksizin PlayStation ailesine yeni bir şeyler getirilmesi gerektiğinin son derece önemli olduğunu ifade ederek yeni deneyimlerin yalnızca PlayStation 5 üzerinde keyifli olabileceğini belirtti. 

Borderlands bu hafta Epic Games'te ücretsizBorderlands bu hafta Epic Games'te ücretsiz

Buna ek olarak teknoloji devinin CEO’su Ryan, sevenlerinin heyecanla ve sabırsızlıkla beklediği yeni PlayStation modelinin fiyatına dair de açıklamalarda bulundu.   

PlayStation 5 uygun fiyatlı olmayacak

Röportajda merakla beklenen yeni PlayStation modelinin tanıtımı ve fiyatlandırılması hakkında yeni oyun konsoluna ait fiyatlandırmanın firmanın fiyat politikasını fiyat politikasını yansıtacağını fakat kullanıcıların yine de çok düşük bir fiyat beklememelerini belirten CEO Ryan, kullanıcıların konsolun sunacağı oyun kalitesini, satış fiyatlarını ve diğer birçok yeniliği göz önünde bulundurmaları gerektiğini de sözlerine ekledi. Ortaya çıkan o ki, PlayStation 5 her ne kadar uygun fiyatlı çıkış yapmayacak olmasa da kesinlikle başarılı bir fiyat/performans cihazı olarak karşımıza çıkacak.

Dün gece saatlerinde Sony'nin PlayStation biriminden yetkililerin yapmış olduğu açıklamalar ışığında da biliyoruz ki yeni nesil konsolu 4 Haziran tarihinde tanıtımı gerçekleştirilecek. Tamamen internet üzerinden gerçekleştirilecek olan lansmanın bir saatten uzun sürmesi bekleniyor ve lansmanın internet üzerinden yapılacak olması da PS tarihinde bir ilkin gerçekleşeceği manasına geliyor.

Bunlara ek olarak da konsol içerisinde yer alan donanım ve uzaktan kontrol teknolojilerine birçoğumuz pek de yabancı değiliz fakat Sony'e göre yeni PlayStation için en önemli yenilik konsolun satışa çıkması ile beraber piyasaya sunulacak olan yeni konsol oyunları olacak. Firma konsolu çıkardığı andan itibaren yeni oyunları da kullanıma sunacak.  


Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladıSony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı

PAYLAŞ