Sony akıllı saat üretmeye hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Sony akıllı saat üretmeye hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-20 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji markası Sony’nin yedi yıl sonra yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Japon marka yakın bir zamanda Xperia Watch modeli ile karşımıza gelebilir. Akıllı telefon üreticisi Sony’nin son dönemde pazarda beklentileri sunamadığı açıkca gözüküyor. Akıllı telefon piyasasında rakiplerine yetişemeyen Sony bir türlü pazara tutunacak bir model sunamamış ve nihayetinde ise mobil tarafını kapatma kararı almıştı. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre ise Japon devinin şimdi ise akıllı pazarına geri ödemeyi planladığı ortaya çıktı. Akıllı saat pazarı özellikle Çinli üreticilerin uygun fiyatlı saat modellerini piyasaya sürmesi ile oldukça hareketli geçmeye devam ediyor. Sadece Apple Watch gibi amiral gemisi modeller değil orta seviye akıllı saatlerde yoğun olarak tercih edilmeye devam ediyor.

Sony, akıllı saatleri ile piyasaya dönüyor

Steam bu yıl sonu konsollara gelebilirSteam bu yıl sonu konsollara gelebilir

Sony ürünleri ile alakalı güvenilir sızıntıları olan ZACKBUKS takma adlı duyumcu, konu hakkında bazı detaylar paylaştı. Sony Wena akıllı kayış bölümünün Nisan ayında Sony Mobile Communications’a katıldığını ifade ediyor. Xperia ile Wena iş birliğinin ilk ürünü olarak Xperia Watch olabileceği belirtiliyor. Ayrıca Sony’nin akıllı saat pazarına yabancı olmadığını da belirtelim. Şirket uzun süredir böyle bir cihaz üretmezken, son olarak 2014 yılında SmartWatch 3 modeli olmuştu.

Sony’nin yeni akıllı saat modelinin SmartWatch 4 adı ile de karşımıza gelme ihtimali bulunurken, Xperia markası adı altında da bir akıllı saat modeli çıkartma ihtimali bulunuyor.


Dizüstü bilgisayarlar için ilk çeyrek sonuçları açıklandı    Dizüstü bilgisayarlar için ilk çeyrek sonuçları açıklandı    
Huawei ile Lecia ortaklığı son mu buluyor?Huawei ile Lecia ortaklığı son mu buluyor?

PAYLAŞ