Sony açıkladı: PC oyuncuları daha fazla PlayStation oyununa erişebilecek - Haberler - indir.com

Sony açıkladı: PC oyuncuları daha fazla PlayStation oyununa erişebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 21:01:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Sony'nin geçtiğimiz dönemde attığı PlayStation Studios adımı ile kurumsal yapı içinde birinci parti oyun üretiminin yönetimi diğer operasyonlardan ayrılmıştı. Bu gelişme de PlayStation Studios’un yıllık karının, bütçesinin ve hedeflerinin bir nevi ayrılmasına sebep oldu.

PC oyuncuları daha fazla PlayStation oyununa erişebilecek

Yeni dönem ile birlikte PlayStation'a özel oyunların PC platformunda da sunulması bahsettiğimiz stratejinin bir parçası niteliğinde. Buna ek olarak şirketin oyun servisi gibi bir hizmet şekline yavaş yavaş dönüş yapması PlayStation oyunlarının PC’ye gelmesinde bir etken olabilir.

PlayStation 5’in 2 TB’lık sürümünün fiyatı şaşırtıyorPlayStation 5’in 2 TB’lık sürümünün fiyatı şaşırtıyor

Yakın zamanda PC platformuna gelen Horizon: Zero Dawn ve Death Stranding gibi yapımları hatırlarsınız. Sony tarafından gelmekte olan duyumlara göre Horizon: Zero Dawn ve Death Stranding gibi yapımlara yenisi eklenecek. PC oyuncuları gecikmeli de olsa PS yapımlarını  kişisel bilgisayarları üzerinden oynayabilecek. Henüz bünyesinde God of War, Last of Us, Uncharted gibi AAA yapımların olduğunu ve buna yeni PlayStation 5 çıkışı ile gelecek Horizon serisinin ikincisi Horizon: Forbidden West‘in de ekleneceğini düşünürsek yeni dönem, PC oyuncuları için fazlasıyla hareketli geçebilir.



PAYLAŞ