Sonsuz Koşu ve Tetris Tarzında Mobil Oyun: Super Boxman (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu ve Tetris Tarzında Mobil Oyun: Super Boxman (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Big Moth oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Super Boxman, sonsuz koşu ve tetris oyun türlerinin bir araya getirildiği zorlayıcı olduğu kadar eğlenceli bir beceri oyunudur.

Super Boxman adlı renkli bir kutucuğu yöneteceğiniz oyunda şehrinizi Mac Crub adlı şeytandan korumak için mücadele edecek, oyunda yukarıya doğru ilerlerken karakterinizle birlikte sonsuz bir koşu mücadelesine gireceksiniz.

Super Boxman

Tetris benzeri bloklardan da kaçınmaya çalışacağınız oyunda ayrıca hareket eden nesnelere dikkat ederek ilerlemeniz ve duvarlarda açılan kapıları kaçırmadan bu kapılardan geçiş yapmanız gerekiyor.

Karakterinizin arkadaşlarının da bulunduğu oyunda ilerledikçe bu karakterleri açabileceğiniz gibi oyunda bulunan madalya sistemi sayesinde de başarılarınız için kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android telefon ya da tabletinizde oynayabileceğiniz Super Boxman adlı oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Super Boxman Tanıtım Videosu


PAYLAŞ