Sonsuz Koşu Türünde Labirent Oyunu: Octagon (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Türünde Labirent Oyunu: Octagon (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Elektronik müziklerle birlikte, poligon grafiklerinin arasında ilerleyerek reflekslerinizi test etme şansını bulacağınız Octagon, sonsuz koşu ve platform labirentini bir araya getiren eğlenceli bir mobil oyundur.

Sekizgen bir dairenin içerisinde koşarak, doğru rotayı yakalamaya çalışacağınız oyunda sürekli manevralar yapmanız ve önünüzde çıkan rastgele engellerden kaçınarak ya da altınızdaki yol başka yöne kıvrıldıkça da zamanlamaya dikkat ederek buna göre ilerlemeniz gerekiyor. Ayrıca önünüze çıkan deliklerden kaçmak için sıçramalarda yapabilirsiniz.

Octagon

Amacın hızlı hareket etmek olduğu ve reflekslerinizin iyi olması gerektiği oyunda oyun içi satın alma butonunu kullanarak oyun içi kaydetme özelliğinin yanı sıra sonsuz modda oynama fırsatına sahip olabileceğiniz gibi oyunda yer alan rahatsız reklamlardan da kurtulabilirsiniz.

Alışık olduğumuz sonsuz koşu oyunlarından farklı bir oynanış arayan mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Octagon adlı oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Octagon Oynanış Videosu


PAYLAŞ