Sonsuz Koşu Türünde Aksiyon Oyunu: Marble Rush Gems - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Türünde Aksiyon Oyunu: Marble Rush Gems

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyun severler arasında oldukça popüler olan sonsuz koşu türündeki oyunlara bir yenisi daha eklendi. Windows Phone 8 işletim sistemi için geliştirilen Marble Rush Gems'de bu oyunlardan sadece birisi.

Sonsuz koşu türünün en eğlenceli kategorilerinden olan topu düşürmeden ilerletmeye çalışılan oyunlar diğer oyunlara göre oyuncularda daha büyük heyecan yaratmakta ve soluksuz bir aksiyonu da sunmaktadır. İşte bu kategoriye dahil edebileceğimiz Marble Rush Gems oyununda da oyuncular, yuvarlak bir mermer top ile oyun ekranında bulunan yoldan sapmadan ve de topu yere düşürmeden ilerlemeye çalışacaklar. 

Marble Rush Gems indir

Oyun başlangıcında düz bir zemine sahip olan yolda ilerledikçe yolun engebelerle dolu olduğunu görecek ve topu düşürmemek için zorlu bir mücadele vermeniz gerekeceği gibi karşınıza çıkacak olan taş, şelale ve lav gibi engellere de dikkat etmeniz gerekiyor. 

Oyun içerisinde zorlandığınız yerlerde Gem adı verilen güçlendirmeleri kullanabilir, bu güçlendirmeleri puanlarınızla ya da oyun içi satın alma yoluyla elde edebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan Marble Rush Gems oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Windows Phone 8 ya da 8.1 sistemine sahip mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ