Sonsuz Koşu Oyunu Record Run (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Oyunu Record Run (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Özelleştirilebilir oyun müzikleri ve Cell Shaded tarzındaki grafikleriyle son derece eğlenceli bir oynanışa sahip olan Record Run, iOS cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.

Mobil oyun geliştiricisi Harmonix tarafından ortaya çıkarılan Record Run'daki temel amacınız yönettiğiniz ilginç görünümlü karakteri engellere takılmadan ilerleterek karşısına çıkacak olan müzik plaklarını toplamak ve en yüksek puanı elde etmeye çalışmak olacak.

Record Run

Ayrıca müzik kütüphanesine erişim izni vereceğiniz oyun, beğendiğiniz müzikleri oyun içerisine aktarabilmenize de izin veriyor. Oyun kontrollerinin sadece tek bir dokunuşla yapılabildiği ve klasik sonsuz koşu türündeki oyunlardan farklı olarak müzik odaklı yapısıyla ilgi çekici bir oynanışa sahip olan bu oyunu mutlaka oynamalısınız.

İlerleyen günlerde Android platformu içinde yayınlanması beklenen Record Run'ı aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan Record Run Tanıtım Videosunu izleyebilirsiniz.




Record Run Tanıtım Videosu


PAYLAŞ