Sonsuz Koşu Oyunu Mushboom'un iOS Versiyonu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Oyunu Mushboom'un iOS Versiyonu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yerli oyun stüdyosu Gulyabani Games tarafından geliştirilerek ilk olarak Android platformunda yayınlanarak 900 bin indirilme rakamına ulaşan sonsuz koşu türündeki Mushboom, iOS platformunda yayınlanarak indirmeye sunuldu.

Geçtiğimiz Ocak ayında sitemizde 'Türk Geliştiricilerden Mobil Oyun: Mushboom' başlıklı haberimiz ile yayınlandığını duyurduğumuz Mushboom, Android platformunda indirilme ve geri dönüşüm olarak oldukça yüksek sayılara ulaşmış durumda. Oyunculardan gelen geri bildirimler ve Android platformundaki yüksek indirilme rakamını dikkate alan oyunun geliştiricisi Gulyabani Games ekibi, Mushboom iOS versiyonunu yayınlayarak iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine sundu.

Mushboom indir

Kaliteli görselleri ve eğlenceli oynanabilirliği ile oldukça büyük beğeni toplayan oyunun senaryosunu kısaca hatırlatalım; iş yaşamından sıkılan Fukko isimli karakterin ofisten kaçışı ile başlayan macerada o andan itibaren kontrolü siz ele alıyor ve yolunuzun üzerine çıkan engelleri aşarak ve mantarları toplayarak güç kazanmaya çalışıyorsunuz. Kazandığınız bu güçler ile de ilerlemenizi engellemek isteyen düşmanlara karşı koyabiliyorsunuz.

Eğer sizde bu eğlenceli maceraya katılmak istiyorsanız tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS cihazınızda oynayabileceğiniz Mushboom'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan Mushboom Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Gulyabani Games Mushboom Oyunu Videosu


PAYLAŞ