Sonsuz Koşu Oyunu Manuganu 2 Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Oyunu Manuganu 2 Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Manuganu oyunuyla dünya genelinde büyük bir başarıya imza atan bağımsız mobil oyun geliştiricisi Alper Sarıkaya, devam niteliğindeki ikinci oyunu Manuganu 2'yi App Store'da yayınladı.

Geçen Mart ayında yaptığımız haberle duyurduğumuz 3 boyutlu sonsuz koşu türündeki Manuganu'nun devam oyunu olan Manuganu 2'de yine aynı isme sahip olan karakterimize yardım ederek en iyi arkadaşını kurtarması için mücadele etmeniz gerekiyor.

Manuganu 2

İlk oyundan farklı olarak geliştirilmiş tırmanma hareketleri, tek dokunma ile kontrol edebileceğiniz uçma, yuvarlanma ve yüzme teknikleri gibi pek çok yeniliğin geldiği Manuganu 2, platform koşu oyunlarına yeni bir deneyim kazandırıyor.

Birbirinden farklı tasarıma sahip 40 oynanabilir bölümün bulunduğu Manuganu 2'de 4 Epik bölüm sonu canavarını yok edebilir, ilerleme esnasında karşınıza çıkan altınları ya da nesneleri toplayarak sürpriz ödüller kazanabilir veya alternatif yollardan giderek üç yıldızı toplayabilirsiniz. 

Manuganu 2

Düşmanlardan kaçmak ve engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağınız oyunda başarı elde edebilmek için zamanı en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

iOS 7 kontrol desteğinin yanı sıra Türkçe dahil olmak üzere İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca gibi dil desteğinin de bulunduğu iOS oyunu Manuganu 2 ile birlikte serinin ilk oyunu Manuganu'yu aşağıdaki bağlantılar üzerinden mobil cihazınıza indirebilir ve Manuganu 2 Oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Manuganu 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ