Sonsuz Koşu Oyunu Covy Rush (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Oyunu Covy Rush (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Oldukça eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayacağınız Covy Rush, mobil oyun geliştiricisi Loon Apps tarafından geliştirilmiş sonsuz koşu türünde bir Windows Phone oyunudur.

Ücretsiz olarak Windows Phone sistemine sahip tablet ve telefonunuz üzerinde oynayabileceğiniz oyunda, sevimli bir tavşanı yönlendirerek onu bekleyen havuçlara ulaştırmanız ve bu havuçları toplamanız gerekiyor. Her topladığınız havuç başına puan kazanabileceğiniz oyunda ayrıca ilerlediğiniz mesafelerde puanınıza olumlu bir değer katmaktadır.

Covy Rush indir

Oyunda ilerlerken karşınıza çıkacak ve hızınızı kesecek olan engeller üzerinden tavşanı zıplatmak için telefon ekranına dokunmanız gerekmektedir. Oyundaki başarılarınızı ve sıralamanızı skor tablosu üzerinden görebileceğiniz gibi bunları sosyal ağlar üzerinde paylaşabilirsiniz.

Hiç sıkılmadan son derece keyifli bir şekilde Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı cihazınızda oynayabileceğiniz Covy Rush'ı aşağıdaki bağlantı yardımıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanmış olan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Covy Rush Oynanış Videosu


PAYLAŞ