Sonsuz Koşu Oyunu Batman & the Flash: Hero Run (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Oyunu Batman & the Flash: Hero Run (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
 

Sinema dünyasının süper kahramanları arasında yer alan Batman ve The Flash karakterlerinin boy gösterdiği Batman & the Flash: Hero Run, mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Batman ya da The Flash karakterini seçerek başlangıç yapacağınız oyunda klasik sonsuz koşu oyun türlerindeki gibi yine yolunuzun üzerine çıkan çeşitli engelleri aşarak altınları toplayacak ve bu altınlar sayesinde de karakterinizi geliştirebileceksiniz.

Batman & The Flash Hero Run

Gotham ve Gorilla şehirlerindeki düşmanlar ile de savaşmanız gereken oyunda Joker ve Gorilla Grodd karakterleri de bölüm sonu canavarları olarak karşınıza çıkacak. Ayrıca çeşitli kartlar da açabileceğiniz oyunda, bu kartların özelliklerine göre ya da seviyeleri geçtikçe çeşitli güçlendirmelere de sahip olabilirsiniz.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıda bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyunun oynanışıyla ilgili fikir sahibi olabileceğiniz Batman & the Flash: Hero Run Oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Batman - The Flash: Hero Run Oynanış Videosu


PAYLAŞ