Sonic The Hedgehog 2 Steam'de ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Sonic The Hedgehog 2 Steam'de ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-12 20:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

60. yıl dönümünü kutlayan SEGA, Steam iş birliği ile bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında ikonik oyunlarından birisi olan ve çok sevilen Sonic The Hedgehog 2'yi ücretsiz dağıtan şirket, diğer yapımları için de çok ciddi indirimler sunuyor.

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden bir tanesi olan SEGA, şu sıralar 60. yıl dönümü etkinlikleri ile meşgul. Bu bağlamda Steam ile bir iş birliği yaparak sevinçlerine tüm oyunseverleri ortak etmek için çalışan şirket, ikonik oyunlarından bir tanesini ücretsiz hale getirdi. Dünya genelindeki tüm oyunseverler, "Sonic The Hedgehog 2"ye kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sahip olabiliyorlar.

Fifa 21 dikkat çeken fiyatıyla Steam'da yayınlandıFifa 21 dikkat çeken fiyatıyla Steam'da yayınlandı

Oyunseverlerin yakından tanıdığı mavi kirpi Sonic'in efsaneleşmiş oyunlarından bir tanesi olan Sonic The Hedgehog 2, ilk kez 1992 yılında piyasaya sürülmüştü. Yıllar içerisinde değişen koşullara göre yenilenen oyun, 2011 yılında da son haliyle Steam üzerinde satışa sunulmuştu. İşte şimdi bu oyun, herhangi bir bedel ödenmeden Steam kütüphanesine eklenebiliyor. Oyunun normal fiyatının 10 TL olduğunu da hatırlatalım.

Sonic The Hedgehog 2, iki boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu oyunda, kendilerine sunulan zorluklarla dolu parkurları başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışıyorlar. An itibarıyla ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyun, 19 Ekim tarihine kadar kampanya kapsamında dağıtılmaya devam edecek.

SEGA'nın ikonik oyunu, sistem gereksinimleri açısından hiçbir bilgisayarı zorlamayacak kadar hafif türden. Örneğin bu oyunu indirdikten sonra 50 MB boş alanınızın bulunuyor olması yetiyor. Kısacası giriş seviye bir bilgisayarınız bile olsa, bu ikonik oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Peki Sonic The Hedgehog 2'ye ücretsiz olarak nasıl sahip olacaksınız?

Sonic The Hedgehog 2'ye ücretsiz olarak sahip olmanız için yapmanız gerekenler

  • Steam hesabınıza giriş yapın.
  • Buradan Sonic The Hedgehog 2'nin listeleme sayfasına ulaşın.
  • 'Hesaba Ekle' butonuna tıklayın. 
  • Steam kütüphanenizden Sonic The Hedgehog 2'yi indirin

Bu arada SEGA ile Steam'in başlattığı kampanya, sadece Sonic The Hedgehog 2'yi içermiyor. 60. yıl dönümü kutlamaları kapsamında diğer oyunlarda da çok ciddi oranlarda  indirimler yapılıyor. Örneğin çok sayıda SEGA oyunu ve ek paketi içeren "SEGA Mega Drive and Genesis Classics" yüzde 90 indirimle 216 TL yerine 22 TL'ye satın alınabiliyor. Ayrıca Company of Heroes 2'ye yüzde 95 indirimle 1,55 TL'ye sahip olabiliyorsunuz. Eğer SEGA'nın tüm indirimlerini incelemek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.



PAYLAŞ