Sonic, 30. yaşını yeni oyunlarla kutlayacak - Haberler - indir.com

Sonic, 30. yaşını yeni oyunlarla kutlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-09 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının bilinen en eski karakterlerinden birisi olan Sega’nın maskotu Sonic, önümüzdeki yıl 30.yılını geride bırakacak. Sega’nın da çeyrek asırdan uzun bir süredir oyun dünyasında yer aldığı bu karakteri için bazı planları bulunuyor. Öyle ki oyun dünyasının en eski, en yaşlı karakterleri arasında akıllara gelen karakterlerden ilki 35 yaşındaki Mario oluyor. Önümüzdeki yıl 30.yaşını kutlayacak olan Sega’nın maskotu mavi kirpi Sonic için de yeni gelişmeler mevcut. Buna göre Sega’nın önümüzdeki yıl oyun dünyasında 30.yılını geride bırakacak Sonic için bazı planları bulunuyor. Kotaku kaynaklı habere göre oyun dünyasının bilinen şirketi Sega, bu karakterinin 30.yılını kutlamak için önümüzdeki sene birden fazla Sonic oyunu çıkartmayı planlıyor.

Sonic, 30.yaşını yeni oyunları ile kutlayacak

Huawei'ye Bir Darbe de Panasonic'tenHuawei'ye Bir Darbe de Panasonic'ten

Sega ve Sonic ile ilgili bu iddiaların ortaya atılmasının arkasındaki sebep ise şirket tarafından yatırımcılara sunulan bir tanıtım oluyor. Tanıtım görseline göre Sega’nın bu kararı almasının arkasında bu senenin başlarında vizyona giren ve 85 milyon dolarlık bütçesi ile 300 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde etmeyi başaran Sonic the Hedgehog filmi oluyor. Diğer yandan tanıtım görselinde mavi kirpinin 30.yaşı için yapılacak olan kutlamalar kapsamında yeni oyunlar, büyük duyurular, dijital içerik, etkinlikler ve kişiye göre hazırlanmış lisanslama programları olacak. Diğer yandan yine tanıtım görselinde Sonic markasından bu zamana kadar 6 milyar doların üzerinde gelir elde edildiğinden ötürü 920 milyondan fazla oyun satışı gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Bakalım önümüzdeki sene Sega cephesinden yeni bir Sonic oyunumu yoksa Sonic the Hedgehog 5 yada Adventure 3 mü gelecek göreceğiz. Şuan için Sonic evrenine dair beklentiler bunlardan ibaret olurken, önümüzdeki dönemlerde yeni gelecek olan içerik ve gelişmelerin daha da netleşmesi bekleniyor.


Panasonic kablosuz kulaklık pazarına 3 yeni kulaklık ile damga vuracakPanasonic kablosuz kulaklık pazarına 3 yeni kulaklık ile damga vuracak

PAYLAŞ