Sonbahar Bitmeden Çıkacak İddialı Oyunlar - Haberler - indir.com

Sonbahar Bitmeden Çıkacak İddialı Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-13 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Artık yaz mevsimini geride bırakırken sonbaharın gelmesiyle beraber oyuncuların seveceği döneme giriyoruz. Bu noktada oyun şirketleri tarafında yepyeni oyunları görmeye başlıyoruz. 2018’in sonbahar döneminde çıkış yapacak olan en iddialı yapımları sizler için derledik. Eylül ayını da arkamızda bırakırken yepyeni aksiyon içerikli birçok bilgisayar ve konsol oyununun çıkış dönemine geliyoruz. Bu listemizde sizlere Ekim ile beraber piyasada yer alacak olan iddialı oyunları sıralıyoruz. Gelin şimdi sonbahar dönemi ile beraber çıkış yapacak en iyi oyunlara bakalım.

Sonbaharda Çıkacak En İddialı Oyunlar

Forza Horizon 4

Yarış tutkunlarının belki de yakından ilgilendiği isim olan Forza Horizon 4 Xbox oyuncularının beğenisine sunulacak. 450’den fazla lisanslı araca sahip olacak oyun serisinin dördüncü oyunu olarak geliyor. Üst seviye ve gerçekçi grafiklere sahip olan yeni Forza Horizon 4 için Ultimate Edition sürümünü 28 Eylül 2018 ile beraber Xbox Live Gold hesaplarında göreceğiz. Standart sürüm ise 2 Ekim 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Son olarak Forza Horizon 4’ün Xbox One ve PC’ye özel olarak geldiğini belirtelim.

FIFA 19

28 Eylül bugün itibariyle marketlerde yerini alan FIFA 19 resmi olarak PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor. Serinin bu yeni oyununda lisanslı Şampiyonlar Ligi ve yenilenmiş Ultimate Team modunu görüyoruz. Yepyeni hikaye moduna sahip olan FIFA 19 yine oyuncuların beğenisini kazanacağa benziyor. Ancak oyunun satış rakamı noktasında oyuncuları pekte iyi rakamlar karşılamayacak diyebiliriz.

Assassin’s Creed: Odyssey

Yılların beğenilen serisi olan Assasins Creed’in bu yıl ki en yeni oyunu üst seviye grafikler ile geliyor. Birçok kişi tarafından bıkmadan oynanan bu serinin en yeni oyunu Odyssey adı ile piyasaya çıkışını gerçekleştirecek. Spartalı bir kahramanın yönetileceği bu yeni seride Antik Yunan teması işleniyor. Ubisoft’un iddialı yapımlarından olması beklenen bu oyun için Gold, Ultimate, Spartan, Medusa ve Pantheon sürümleri yer alacak. Oyun 2 Ekim ile beraber resmi çıkışını gerçekleştirecek ve PC, Xbox one ve PS4 platformlarında oynanabilir olacak.

Call of Duty: Black Ops 4

FPS severlerin vazgeçilmez serisi olan Call of Duty’un en yeni oyununu sonbahar dönemi ile beraber piyasada göreceğiz. İlk üç oyununda oldukça fazla beğenilen serisinin dördüncü oyunu yine üst seviye grafikleri ve büyük haritaları ile dikkat çekecek. Oyunda ayrıca PUBG benzeri bir Battle Royale modu yer alacak. Yenilenmiş hikayesi ile oyunu Xbox One, PC ve PS4 platformları için 12 Ekim 2018 tarihinde piyasada göreceğiz.

Football Manager 2019

Beta sürümünü 19 Ekim 2018’de göreceğimiz yeni FM 2019 serisi yenilenmiş arayüzü ve modları ile dikkat çekecek. Oyunun final ve son halini ise 2 Kasım 2018’de satın alınabilir olacak. Yenilenmiş 3D motor ve detaylı oynayış özellikleri ile oyun yine tüm kullanıcıların beğenisini toplayacağa benziyor.





PAYLAŞ