Son zamanların popüler oyunu Fall Guys yakında mobilde - Haberler - indir.com

Son zamanların popüler oyunu Fall Guys yakında mobilde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemlerin bilgisayar tarafındaki popüler oyunu Fall Guys için yakında mobil platforma çıkış yapacağı belli oldu. Eğlenceli yapısı ile oldukça sevilen Fall Guys’ın mobil versiyonu Çin’de resmi olarak belli oldu. Henüz bu yılın başında büyük çıkış yapan oyunlardan birisi olmayı erkenden başaran Fall Guys, yakın zamanda mobil platformlara geliyor. Çinli oyun şirketi Bilibili, oyunun mobil versiyonunun Çin dağıtımı için resmi anlaşmaya varıldığını açıkladı. Bu sayede Fall Guys mobil ilk defa doğrulanmış oldu. Fall Guys’ın mobil versiyonu şuan için sadece Çin’de doğrulanmış olarak bulunuyor. Diğer ülkeler için henüz Mediatonic yada Devolver Digital cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Fakat oyunun Çin’de doğrulanması ile beraber diğer ülkeler için de yayınlanacağı anlamına geliyor.

Fall Guys Mobile yakında geliyor

Suicide Squad oyunu fragmanıyla karşımızdaSuicide Squad oyunu fragmanıyla karşımızda

Fall Guys: Ultimate Knockout 4 Ağustos tarihinde PS4 ve PC platformları için resmen yayınlanmıştı. Fall Guys çıkışı ile beraber kısa sürede popüler oldu ve ilk gününde 1.5 milyon kişi tarafından oynanmayı başardı. Üç haftalık süreçte ise oyun popülerliğini bir hayli artırdı. Steam’de her gün yeni anlık oyunu rekoru kırılırken, Twitch cephesinde izlenme rakamları artmaya devam ediyor. Battle Royale yapıda olan ancak bunu eğlenceli olarak sunmayı başaran Fall Guys, basit mekanikleri, çeşitli haritaları ve canlı grafikleri ile dikkat çekiyor. Fall Guys’ta bir tura 60 oyuncu ile başlanıyor ve oyuncular her haritada bitiş çizgisine erişmeye çalışıyor. Çeşitli zorluklara sahip olan bu oyunda yavaş yavaş eleniyorlar ve turlar sonunda hayatta kalmayı başaran kişi oyunun galibi oluyor.

Oyunu düzenli olarak güncelleme sözü veren yapımcı, şuan da 1.sezonun oynandığını söylüyor. Yakın zamanda sezon 2 paketi de yayınlanacağı belirtiliyor. Ülkemizde Steam’da 38 TL fiyata sahip olduğunu belirtelim.


Merakla beklenen Warner Bros.oyunu 'Gotham Knights' duyuruldu!Merakla beklenen Warner Bros.oyunu 'Gotham Knights' duyuruldu!
Flört uygulamalarına büyük oyuncu: Tesla DatingFlört uygulamalarına büyük oyuncu: Tesla Dating

PAYLAŞ