Son zamanlarda dikkat geçen eğlenceli oyun: Pass it! - Haberler - indir.com

Son zamanlarda dikkat geçen eğlenceli oyun: Pass it!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-08 17:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Son zamanlarda kullanıcıların zevk alarak oynadığı oyunlar arasında yer alan Pass it! bize fiziki yeteneğimiz sorgulatacak bir beceri oyunu. Oyunda, arka arkaya dizilmiş dairesel hareket eden engellerden geçerek platformun merkezine ulaşılması gerekiyor. Yıldız şeklindeki karakterin dar geçitlerden geçmesi oldukça zor bunun için zamanlamanın çok iyi ayarlanması gerekiyor.

Pass it! oyunu bir platform üzerinde ilerliyor ve desenli bir obje yönetiliyor. Oyun içerisinde sürekli olarak dönen çemberler var ve bu çemberlerin arasında dönerken boşluklar oluşuyor. Bu boşlukların arasından desenli objenin ekrana dokunularak geçirilmesi gerekiyor. Bu oyun, becerisini geliştirmek isteyenler için oldukça elverişli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Boş zamanlara renk katacak Pass it! oyununu Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarına yükleneebilir. Bunun için ise tek yapmak gereken 'yükle' butonuna basmaktır. İşte eğlenceye başlamak bu kadar basit.

Basit bir tekniğe sahip menü ile geliştirilmiş olan, akıllı cihazların dokunmatik özelliği sayesinde zorlanmadan rahatlıkla oynanılabilecek Pass it! oyunundaki amaç, sahip olunan şekilli topu ekrandaki desenlere çarptırmadan ilerletmek olacak. Fakat çok dikkatli olmalısınız. Eğer desenlere çarpılırsa yanıp patlama riski bulunuyor.

Peki Pass it! nasıl oynanır?

- Oyunu açın ve başlamak için ekrana bir kez dokunun.

- Kesik parçalardan oluşan çemberin boş olan kısmından geçmek için ekrana dokunun.

- Tüm çemberleri geçin ve bir sonraki bölüme atlayın.

 





PAYLAŞ