Son Günlerin Çılgınlar Gibi Kullanılan Fotoğraf Uygulaması: Prisma - Haberler - indir.com

Son Günlerin Çılgınlar Gibi Kullanılan Fotoğraf Uygulaması: Prisma

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-20 14:19:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Fotoğraf çekmeyi seven ve çektiği fotoğraflara değişik efektler uygulamak isteyen amatör ya da profesyonel fotoğrafçıların gözdesi olabilecek nitelikte olan son zamanların en popüler programı olan Prisma, tüm dünyada çılgınca kullanılmaya devam etmektedir. Instagram, picasa gibi fotoğraf programlarının aksine prisma farklı olarak sinir ağlarını sunar. Program içerisindeki sinir ağları ile fotoğrafın detayları ve genel hatları taranıyor. Ardından fotoğrafınıza en uygun olan efekt size sunuluyor.

Prisma İle Sanat Eserleri
Prisma tüm dünyada amatör fotoğrafçıları birer profesyonel fotoğrafçıya dönüştürebilecek olan uygulamadır. Hemen hemen tüm dünya ülkeleri tarafından uygulanan program ile yeni Picassolar oluşacağa benziyor. Prisma size standart ışıkları ve renk filtrelerini sunarak fotoğraflarınızın sanat eserine dönüşmesini sağlar.

Prisma Nasıl İndirilir?
Instagram gibi olan program, içeriği açısından ınstagramdan ayrılmaktadır. İnstagramda sinir ağ okuyucuları bulunmaz. Bir de Instagramı Android ve IOS verit abanlı tüm telefonlarda kullanabilirken Prismayı sadece IOS veri tabanlı telefonlarda kullanabilirsiniz. Henüz piyasaya tanıtılmasının üzerinden çok zaman geçmeyen Prisma, şimdilik sadece IOS cihazlarına yüklenebilmektedir. Uygulama marketlerinden indirebileceğiniz program kısa zamanda Android cihazların da ulaşabilmesi için gerekli çalışmalara tabi tutulmaktadır. Programın üreticisi olan firma tüm dünyada insanları fotoğraf çılgınlığına sürükleyen bu programı Android ve IOS veri tabanlı cihaz kullanıcıların edinmesi için çalışmalar yapmaktadır.
Program içince mevcut bulunan yazılım ile birlikte çekmiş olduğunu fotoğraf taranır. Detay hatların keşfedilmesinden sonra genel hatlarda taranarak, fotoğrafınıza uygun efektler sunulur. Instagramdan daha fazla efekti içinde barındıran prisma ile fotoğraflarınıza istediğiniz efekti verebilirsiniz. Ancak IOS ver tabanlı telefonlarda olan uygulama Android cihazlar için ne zaman hazırlanır bilinmemektedir.

Prisma ve Sosyal ağlar
Tüm dünyadaki fotoğraf tutkunlarının ilgiyle karşıladığı prisma şimdiden Twitter, facebook ve ınstagram gibi sosyal ağları da geçerek en çok araştırılan program listesinde ilk sıralarda yerini almıştır. Diğer sosyal ağların aksine sadece fotoğraf düzenlemek ve paylaşmak için yarayan program picasa gibi programların da pabucunu dama atacağa benzer. Dünya üzerindeki kullanıcıların Haziran ayında tanıtılan prismaya gösterdikleri ilgi ve alakadan anlaşılan o ki prisma bir süre daha piyasadaki tüm fotoğraf programlarının aksine ilk sıralarda yer almaya devam edecektir.





PAYLAŞ