Son Dakika Otel Rezervasyon Uygulaması Hotel Tonight - Haberler - indir.com

Son Dakika Otel Rezervasyon Uygulaması Hotel Tonight

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Seyahat odaklı yaz tatili planı olan mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Hotel Tonight, son dakika konaklama ihtiyaçlarınıza çözüm sunabilen oldukça kullanışlı bir otel rezervasyonu uygulamasıdır.

27 ülkede 400'den fazla bölge ve 10 binden fazla otel bilgisini içeriğinde barındıran uygulama, son dakikada verdiğiniz konaklama kararlarında bulunduğunuz yerdeki otel fırsatlarını sunabildiği gibi anında mobil cihazınız üzerinden rezervasyon yaptırmanıza da imkan tanıyor.

Hotel Tonight

Kişiselleştirilmiş ve güncel otel önerileri sunan uygulama üzerinden yaptığınız rezervasyon işlemlerini kredi kartı ile güvenli bir şekilde ödeyerek anında check-in yaptırabilir, otellerle ilgili diğer kullanıcıların yazdıkları yorumları okuyabilir, seçtiğiniz ya da listelenen otellerin fotoğraflarına göz atabilir, uygulama aracılığıyla konakladığınız otel ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Hotel Tonight

Şimdilik İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Almanca dil seçeneklerine sahip olan Hotel Tonight, müşterilerine kendi ana dillerinde 7/24 esasına dayalı müşteri hizmetleri desteği de verebiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınızda kullanabileceğiniz son dakika otel rezervasyon uygulaması Hotel Tonight'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ