Son Aylarda Dikkat Çeken 15 Startup - Haberler - indir.com

Son Aylarda Dikkat Çeken 15 Startup

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 11:28:23
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Startuplar kendi yatırımcılarına, inovasyon süreçlerine benzer bir şekilde odaklanan kurumlara ve potansiyel çalışanlara startup ekosistemindeki herkese çok daha iyi bir şekilde iş imkanı edinmesini sağlayan StartupMarket.co, son aylarda dikkat çeken 15 Startup'u bizlerle paylaştı.

Son Aylarda Dikkat Çeken 15 Startup

1- Artboard Studio

Startup Live 2. Defa İstanbul'da GerçekleşecekStartup Live 2. Defa İstanbul'da Gerçekleşecek

Artboard studio, ürün tanıtımı, markalaşma ve sosyal medya tanıtım afişleri için kullanılan web tabanlı bir grafik tasarım yazılımıdır.

2- SimulApp

Bu uygulama sayesinde kendi senaryolarınızı mobil senaryolara çevirebilirsiniz. SimulApp ile sektörden bağımsız bir şekilde satış görüşmeleri, performans / geri bildirim görüşmeleri, çağrı merkezi görüşmeleri ve işe alım görüşmeleri  simüle edilebilir. Etkili bir öğrenme sürecinin yanı sıra birçok değerlendirme ve ölçümleme amacı ile de kullanılabilir. 

3- Ulak

Ulak uygulaması, akıllı telefonlar üzerinde çalışan, motorlu kurye ihtiyacı duyan kişiler ile güvenli motorlu kuryeleri buluşturuyor. Ulak size en yakın olan kuryeyi çağırarak gönderi yapabilir veya özel sipariş verebilirsiniz. Ulak uygulaması e-ticaret API ile birlikte tüm Türkiye'de acenteleri üzerinden gün içi teslim hizmeti vermektedir.

4- RedSec

Redsec uygulaması, kullanıcıların yolda yürürken akıllı telefonlarını çok daha rahat bir şekilde kullanabilmelerini sağlıyor. Bu uygulama sayesinde yolda yürürken önünüze çıkan engellere çarpma ve düşme gibi tehlikeli etkenlerden korunabilirsiniz. Kullanıcıların bu sayede kaza yapma olasılığı düşüyor. Uygulama herhangi bir tehlike durumunda, görsel, sesli ve titreşimli bir şekilde uyarı verebiliyor.

5- Stuff Sigorta

Günümüzde birçok eşya bozulma, kırılma ve çalınma gibi tehlikeler ile karşılaşabiliyor. Bunun yüzünden elektronik eşyalar, müzik aletleri ve ekipmanlar ile uğraşmadan mobilden anlık olarak kolay sigortalama sağlayan bu uygulama, günlük hayatta kullanılan ürünleri güvence altına alınmasını sağlıyor.

6- Denebunu

GBA'dan yaklaşık olarak 2.5 milyon Türk lirası değerinde yatırım alan şirket, bu yatırımı ekibi büyütmek için değerlendireceğini açıkladı. 2016 yılında kurulmuş olan Denebunu, markalarını tüketiciler ile teknoloji, örneklem ve tüketici bilgileri ile birleştiriyor. 850 binden fazla üyesi bulunan bir topluluğa sahip olan dijital pazarlama platformu da denilebilir.

7- Hubbox

Hubbox ile tüm makinelerinize eş zamanlı olarak bağlanabilirsiniz. Bir bağlantıyı kesip bir diğerine bağlanmak zorunda kalmazsınız. Aynı anda birden fazla HUBBOX ile birlikte, kesintisiz bir şekilde 9 kat daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

8- Mentornity

Mentornity, koçluk ve danışmanlık programları için özel olarak geliştirilmiş bir yöntem ve iletişim sistemidir. Özellikle kuluçka merkezleri ve hızlandırma programları gibi portföylerdeki startupları uzun süreli mentorluk programına alan kurumlar için oldukça faydalı bir platformdur.

9- Minorpreneurs

Atatürk'ün kendi el yazısı ile yazdığı "Türkiye'de Girişimci Nasıl Yetiştirilmeli" başlığı ile 3 sayfalık bir yazıyı okuyan ekip, bu yazıyı temel edinerek 2015 yılında bu projeyi hayata geçirmiş. 7-17 yaşları arasındaki çocuk ve gençler potansiyel yetenekleri doğrultusunda vazgeçmeyen girişimci olarak yetişiyorlar.

10- MasterFi

Ekim ayının başında 3 milyon değerleme yatırımı olan bu uygulama, pazar araştırması yapmak isteyen şirketler için başarı oranını arttırmak amacı adına sistematik olarak sahadan toplanan verileri karşılaştırıp, daha sonraki başarı yöntemleri sürekli güncelleyerek, satış ekiplerine çözümler sunan bir uygulamadır.

11- Gmply

B2B'de çalışan SaaS uzaktan eğitim platformudur. Uluslararası pazarda adını duyuran bu startup, Ekim 2017 yılında hizmet vermeye başladı. Türkiye'nin en büyük eğitim şirketlerine birçok alanda destek sağlıyor. Bu proje yurtdışı pazarında satışlara başladı ve Amerika'da talep gören girişimlerden bir tanesi olmayı da başarıyor.

12- ÖğrenciyeGelir

Ekim 2016 tarihinde kullanıcılar ile buluşan bu startup, 45 bini aşkın trafiği ile dikkat çekiyor. Hüseyin Furkan Öztürk tarafından oluşturulan girişim sayesinde öğrenci ve işverenler bir araya geliyor.

13- Emsal

Güncel mahkeme kararları ile avukatları bilgilendiren, aynı konularda açılan davalara benzer mahkeme kararları için örnek teşkil eden bir girişimdir. KOSGEB tarafından desteklenen bu proje, Ocak 2018 tarihinde hibeye hak kazandı. 

14- Akauntig

Küçük adımlarla başlayan bu proje, bugün KOBİ'lerin neredeyse tüm ihtiyaçlarına büyük çözümler getiriyor. 

15- Blok-Z

Blok zinciri temelli çözümleri gerçekleştiren proje, Ocak 2018 tarihinde pazara açıldı. Kısa bir süre içerisinde de 400.000 USD değerleme yatırımı aldı ve bu süreci hızlandırdı. Küçük veya büyük enerji üreticilerinin ürettikleri enerjiye karşılık kripto para tanımlıyor.


UNITS; Üniversiteliler için Ek Gelir ve StartUp PlatformuUNITS; Üniversiteliler için Ek Gelir ve StartUp Platformu
Girişimciliğin Nabzı YouStartup Girişimcilik Konferansı'nda AtıyorGirişimciliğin Nabzı YouStartup Girişimcilik Konferansı'nda Atıyor
Genç girişimciden güvenlik uygulaması: RedsecGenç girişimciden güvenlik uygulaması: Redsec

PAYLAŞ