Snapdragon'lu Cihazlar için Verimli Tarayıcı: RBrowser - Haberler - indir.com

Snapdragon'lu Cihazlar için Verimli Tarayıcı: RBrowser

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-28 12:00:55
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Snapdragon işlemcili akıllı telefonlar için geliştirilen verimli tarayıcı uygulaması RBrowser yayınlandı. Geliştiricinin verdiği bilgilere göre RBrowser, hem son derece hafif hem de çok daha hızlı çalışıyor.

Google Chrome'e rakip olarak geliştirilen Snapdragon tarayıcısı RBrowser, akıllı telefonları daha güvenli hale getirmek, kötü niyetli uygulamaları tespit ederek etkilerini engellemek ve profesyonel bir koruma vadeden bir tarayıcı uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Rbrowser

Tarayıcının Snapdragon'lu mobil cihazlara sunduğu yenilikler arasında tam ekran modu, parlaklığı azaltan gece modu, kompleks algoritmaları devre dışı bırakan güç tasarruf modu ve entegre reklam engelleme özelliği bulunuyor. Bunun dışında konum, mikrofon, kamera gibi ögelere erişimde her biri için ayrı ayrı izinler veriyor. 

Snapdragon yongaseti için verimli tarayıcı olarak nitelendirilen RBrowser'ın ilk sürümü ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. Dilerseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden tarayıcıyı mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ