Snapdragon 865 ile gelecek telefon modelleri belli oldu! - Haberler - indir.com

Snapdragon 865 ile gelecek telefon modelleri belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 12:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Qualcomm son çıkardığı işlemcisi olan Snapdragon 865 modelinin tanıtımını yaptı. Bazı akıllı telefon üreticileri 865 ile gelecek olan telefon modelleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Hangi telefonlar Snapdragon 865 ile gelecek?

Şüphesiz olarak akıllı telefon kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında gelen konulardan birisi yeni çıkacak olan telefonların özellikleri. Lenovo, Xiaomi, Oppo ve Realme Snapdragon 865 ile ilgili açıklamalarda bulunan akıllı telefon üretici markaları oldular.

Qualcomm Snapdragon 865 özellikleriQualcomm Snapdragon 865 özellikleri

Lenovo, Xiaomi, Oppo, yeni işlemcinin 5G teknolojisinin daha da yaygınlaşması adına önemli bir adım olduğunu düşünen firmalar. 865 modeli içerisinde 5G modem bulundurmuyor. Şirketler yeni nesil akıllı telefon modellerinde Snapdragon X55 adı verilen 5G modemlerini kullanacak.

Google Pixel, Samsung ve OnePlus gibi akıllı telefon markalarının da çalışmalar içerisinde bulunduğu tahmin ediliyor. Apple ve Huawei markalarının üretilen yeni nesil işlemci yerine kendi çözümlerini kullanacağı biliniyor.

Lenovo yetkilileri “Markamızın mobil birimi olarak 2020 yılında 5G çözümlerimizi üreteceğiz. Snapdragon 765 ve 865 modelleri ile üreteceğimiz amiral gemisi telefonlarımız sayesinde akıllı telefon pazarında yeniden söz sahibi olmayı hedefliyoruz.” diyerek açıklamada bulundu.

Son yıllara damga vuran Çinli şirket Xiaomi'nin kurucu ortağı ve başkan yardımcısı Bin Lin “Gelecek yılın ilk çeyreğinde Snapdragon 865 işlemciye sahip ilk akıllı telefonlardan biri olan amiral gemisi telefonumuz Xiaomi Mi 10 modelini tanıtacağız.” dedi.

Oppo'nun küresel satış başkanı da birtakım açıklamalarda bulundu. Alen Wu "2020 yılının ilk çeyreğinde şirketimiz Snapdragon 865 işlemcili amiral gemisi telefon çıkarmaya hazırlanıyor. 5G çözümlerimiz ile müşterilerimizin ürünlerimizden memnun kalmasını sağlayacağız.” dedi.

Realme pazarlama müdürü Xu Qi Chase vermiş olduğu demeçlerde yeni çıkan işlemcileri yeni çıkacak olan amiral gemisi akıllı telefon modellerinde kullanacaklarını belirtti. Tanıtımı yapılan yeni işlemci sayesinde kullanıcılar iki kat hızlı yapay zeka teknolojisine sahip olacak. Ve cihazlar daha hızlı fotoğraf işleme yapabilecek ve mobil oyunları en iyi şekilde oynatabilecek


PUBG Mobile, Snapdragon 865 ile seviye atlayacak!PUBG Mobile, Snapdragon 865 ile seviye atlayacak!

PAYLAŞ