Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 12:55:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Sony Xperia XZ4’ün Geekbench sonucundan alınmış olan bu sonuçlar gayet umut verici olduğunu gösteriyor bizlere. Sony Xperia XZ4 tek çekirdekli testte 3 bin 497 puan alırken, çok çekirdekli testte 12 bin 801 puan alıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk Sony Xperia XZ4 benchmark sonuçları AnTuTu’da ortaya çıktı ve dünde yeni bir Geekbench testi gerçekleştirildi. Ekran görüntüsü direk olarak Sony Xperia XZ4’ün Geekbench sonucundan alınmış olan bu sonuçlar gayet umut verici olduğunu gösteriyor bizlere. Sony Xperia XZ4 tek çekirdekli testte 3 bin 497 puan alırken, çok çekirdekli testte 12 bin 801 puan alıyor.

Sony Xperia XZ4 Bir Kez Daha GözüktüSony Xperia XZ4 Bir Kez Daha Gözüktü

Yeni tasarımlı Sony Xperia XZ4 ortaya çıktı

A12 Bionic hala bir adım önde

Bahsi geçen bu puanlama bize şunu gösteriyor; geçen yılki Snapdragon 845 yonga setine kıyasla performansta önemli bir artış olduğunu gösteriyor. Aynı şekilde bize çok çekirdekli bir performans söz konusu olduğu zaman Apple ve Huawei’in Kirin 980 ile A12 Bionic yonga setlerini de fazlasıyla geride bıraktığını ispatlıyor. Aynı zamanda tek çekirdekli testi göz önüne alacak olursak, A12 Bionic hala bir adım önde.

Test sonucuna göre telefon 8 GB RAM ile piyasaya girecek gibi görünüyor

Puanlar kısmını ek bir bilgi olarak sayfa aynı şekilde Sony Xperia XZ4’ün 8 GB  RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacağını bizlere sunuyor. Hiç değilse testte alınan cihazda bu miktarda bir RAM kullanıldığını bize ispatlıyor. Aynı konu üzerinden devam edcek olursak Sony Xperia XZ4 teknolojisinin satın alma seçenekleri arasında belki de 6 GB görebiliriz. Kutusundan kullanıcıların karşısına Android 9.0 ile çıkacak olan Sony Xperia XZ4, gerçekleştirmiş olduğu bu test sonuçlarıyla bize bunu ispatlıyor.

Aynı modelin bir de lite modeli üretilecek

Sony Xperia XZ4, şirketin çıkarmış olduğu telefonlar içerisinde en iyi 3 amiral gemisi telefonu olma özelliğini taşıyacağını rahatlıkla ifade edebilirim. Bu telefonlar arasında daha büyük ekranlı bir XZ4 ve aynı zamanda Samsung’un ve Apple’ın attığı adımlara benzer bir şekilde, daha uygun fiyatlı bir lite sürümü de olacak. Bütün modellerin Snapdragon 855 ile karşımıza çıkıp çıkmayacağını henüz bilmiyoruz, fakat ekran boyutlarında değişiklik olacağı bir gerçek. Sony uzun bir süreden beri akıllı telefon sektöründe kendi varlığını sürdürmeyi başarmış, aynı zamanda karşısında büyük rakipler olmasına rağmen iddialı cihazlar üretmiş olan bir firma. Sony sadece akıllı telefon ile de yetinmeyerek fotoğraf makinesi, tablet ve bilgisayar üretimlerine de girmiş bir markadır.


Sony Xperia XZ4 Yeniden SızdırıldıSony Xperia XZ4 Yeniden Sızdırıldı
Sony'den, 2019 yılında beklenen 4 şeySony'den, 2019 yılında beklenen 4 şey
Sony Face ID'den Daha Gelişmiş Yüz Tanımaya Sahip OlacakSony Face ID'den Daha Gelişmiş Yüz Tanımaya Sahip Olacak

PAYLAŞ