Snapdragon 855'li Mi Mix 3 Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Snapdragon 855'li Mi Mix 3 Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 11:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çin’in yükselen teknoloji markası olan Xiaomi’nin bir süredir gündemden düşmeyen modeli Xiaomi Mi Mix 3 modelinin tanıtım tarihi bir kez daha sızdırıldı. Qualcomm’un en güçlü işlemci serisi olan Snapdragon 855 ile gelecek olan yeni Mi Mix 3 modelinin bir süredir sızıntıları gelmeye devam ederken Ben Geskin tarafından paylaşılan bir Tweet ile cihazın tanıtım tarihi ortaya çıkmış oldu. Atılan Tweet bir süre sonra silinmiş olsa da Mi Mix 3 modeli için tanıtım tarihinin netleştiğini ifade edelim. Ekim ayı içerisinde şirket Mi Mix 3 modelini resmi olarak tanıtmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. O etkinlik kapsamında ayrıca 10 GB RAM’e sahip ve 5G teknolojisi destekli bir modelin de müjdesi verilmişti. 2019 yılında piyasaya girmesi beklenen bu yeni güçlü modelin tanıtım tarihi ise bugün yapılan bir paylaşımla belli olmuş oldu.

Snapdragon 855’li Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!

Buna göre Ben Geskin’in paylaşımı ile Xiaomi Mi Mix 3 modelinin Snapdragon 855’li versiyonunu resmi olarak 24 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek olan bir etkinlikle göreceğiz. Kısa bir süre içerisinde silinen bu tweet sonrasında Snapdragon 855 işlemcisiyle beraber Mi Mix 3 modelinin piyasada oldukça ses getirmesi bekleniyor. MWC 2019 etkinliği 25 Şubat günü resmi olarak başlayacakken Xiaomi ise etkinlik öncesinde 5G destekli bu amiral gemisini tanıtmış olacak. Bu sayede ise etkinliğe güçlü bir amiral gemisi modeli ile şirketin giriş yapması bekleniyor.

Merakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı

İfade edilene göre 7 nm üretim Snapdragon 855 işlemcisine sahip olacak olan Mix 3 modeli 5G desteği sayesinde indirme tarafında 2 Gbps’e kadar destek verebilecek. Bu noktada yeni Mi Mix 3 modelinin 2019’un ilk çeyreği ile beraber piyasada yer alması bekleniyor.  


10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi
Xiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttıXiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttı

PAYLAŞ