Snapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Snapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-31 21:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Motorola tarafından piyasaya sunulacak yeni model Motorola One için GeekBench raporları paylaşıldı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Motorola, Android One işletim sistemini kullanan yeni modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Motorola One olarak adlandırılan yeni telefonda Android One işletim sisteminin kullanılacak olması Motorola için bir ilk olacak. Bu bakımdan markanın yeni hamlesi ile piyasada ne kadarlık bir etki yaratacağı merak ediliyor.

Yeni model tanıtılmıştı

Geçtiğimiz hafta itibari ile marka tarafından Moto P30 adı verilen yeni bir telefon modeli tanıtılmıştı. Bu telefon modeli ile birlikte piyasaya iddialı bir giriş yaparak orta segmente yönelen markanın bir sonraki hamlesi, farklı bir kullanıcı kitlesini hedefliyor. Motorola One modeli ile ilgili bugüne kadar gelen bilgilere göre Moto P30’un Android One sürümü ile global pazardaki versiyonunun hazırlandığı söyleniyor. Cihazın hangi sürümleri destekleyeceği ve Android yükseltmesi alıp almayacağı bilinmiyor.

Yeni Motorola One Çentik ve Çift Kamerayla Geliyor

Motorola One GeekBench raporunda neler var?

Motorola One için yapılan sızdırmalara göre cihazda yer alacak özellikler şöyle,8 çekirdekli 2.02 GHz işlemci, 4GB RAM. Cihaz için şu ana kadar öğrenilebilen sadece bu özellikler olurken tanıtım ile birlikte telefon netlik kazanmış olacak.  Daha önceden gelen bilgilerde telefonun tüm özellikleri söylenmiş olsa da kanıtlanan bir durum olmadığı gibi haberler söylentilerden ibaretti.

Motorola One'ın işte tüm özellikleri!





PAYLAŞ