Snapchat'teki ilk Türk Markası Mavi - Haberler - indir.com

Snapchat'teki ilk Türk Markası Mavi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal medya dünyasında her zaman ilkleri deneyerek başarılı bir şekilde ilerleyen Mavi, son zamanların en popüler uygulaması Snapchat üzerinden tüketiciler ile iletişim kurmaya başladı. Bu sayede de Mavi Snapchat'de sosyal medya iletişim faaliyetlerini başlatan ilk Türk markası oldu.

Tüm dünyada hızla yükselerek sağlam bir popülarite kazanmaya başlayan Snapchat, özellikle genç nüfus arasında tercih edilmekle beraber Türkiye'de de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan mobil mesajlaşma uygulaması olmasının yanı sıra Wechat, Kakao, Line, WhatsApp ve Viber gibi rakiplerinden farklı olarak en çok gençler tarafından ilgi gösterilmektedir. Bu nedenle de küresel markalar tarafından da büyük ilgi toplamaktadır.

25 Aralık 2013 tarihinde ''mavichat'' adı ile Snapchat'te yerini alan Mavi, Twitter üzerinden yaptığı duyurunun hemen ardından daha 24 saatini bile doldurmadan 600'ün üzerinde takipçiye ulaşmayı başararak, kendi topluluğunu oluşturmaya başladı. Ayrıca yine aynı gün düzenlediği ilk Snapchat kampanyasında içinde eğlenceli görevlerin yer aldığı bir fırsat sunarak takipçilerine 'jean' kazanma fırsatını da sunmuş oldu.

Snapchat dışında diğer sosyal ağları da kullanan Mavi, son 4 aylık zaman diliminde Instagram'da yüzde 225 büyüme göstererek 10 binin üzerinde yeni takipçi kazandı. Bunun yanı sıra Google+'da 200 bin, Tumblr'da 139 bin takipçi olmak üzere sadece sosyal medya da 2 milyon kullanıcıya hitap ediyor.

Sizde Mavi'yi Snapchat üzerinden takip etmek istiyorsanız hemen mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ