Snapchat'te Snap Originals ve Snap Games Nedir? - Haberler - indir.com

Snapchat'te Snap Originals ve Snap Games Nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 19:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler sosyal medya uygulamalarından olan Snapchat’ın başında çatı şirket Snap bulunuyor. Snapchat’in sahip olduğu özelliklerden olan Snap Games ve Snap Originals nedir bu içeriğimizde sizlere bu yeniliklerden bahsedeceğiz. Snap Partner Zirvesi kapsamında Snapchat kullanıcıları için yeni Snap Games ve Snap Originals adlı servisi duyuruldu. Gelin şimdi kullanıcılar için sunulacak olan bu yeni iki servis nedir ve ne gibi içerikler barındıracak detaylıca bakalım.

Snap Orihinals ve Snap Games Nedir?

YouTube Hikayeler’e Snapchat özelliği!YouTube Hikayeler’e Snapchat özelliği!

Bu iki yeni özelliğe gelmeden önce popüler özellik olan Snap Lens için de önemli iyileştirmelerin olduğu belirtiliyor. Diğer yandan geliştiricileri ilgilendiren Snap Kit adlı bir geliştirme aracı seti de tanıtılanlar arasında bulunuyor. Snapchat kullanıcılara sunulacak olan bu iki özellikten birisi olan Snap Games ile başlayacak olursak, iOS ve Android cihazlarda yer alan Snapchat uygulaması içerisindeki Sohbet çubuğunda kullanılacak. Snap Games ile o anda oyun oynayan tüm kişilerinizi görebilecek ve mesaj atabileceksiniz. Ayrıca aynı anda oynamaya başlayabilir ve sesli sohbete geçebileceksiniz.

Snap Games ile ilk olarak Snake Squad, Zombie Rescue Squad, Tiny Royale, Bitmoji Party gibi oyunlara destek verilecek. Snap Originals tarafında ise komediler, belgeseller gibi orijinal içerikler bulunacak. Snap’in bu orijinal içeriklerinin diğerlerinden ayırt edici olacağını belirtiyor. Ayrıca bazı film ve dizi içerikleri de bulunacak. İlk etapta Snap Originals ile 10 tane gibi bir içerik bulunacak.


İlgili uygulamalar
Snapchat, Snapchat, "yer bildirimi" özelliği ile canlanacak
Huawei P30, Snapchat ile iş birliği gerçekleştirdiHuawei P30, Snapchat ile iş birliği gerçekleştirdi

PAYLAŞ