Snapchat'te Kendi Emojini Kullanma Dönemi - Haberler - indir.com

Snapchat'te Kendi Emojini Kullanma Dönemi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-25 11:32:21
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sosyal paylaşım sitelerinin yeni dönem modası olan Snapchat her geçen gün kullanıcılarına hitap edebilmek için yeni çalışmalar yapmaktadır. En son yapmış olduğu çalışma ile kişiye özel reklam anlayışını devreye sokan firma böylece insnaları rahatsız etmeden reklam yapabileceğini duyurdu. Son zamanlarda Instagram gibi herkesin fotoğrafını paylaştığı ve sosyalleştiği snapchat pek çok kişinin ilgisini Instagramdaki gibi reklam çalışması yapmadığı için çekti. Reklam linklerinden rahatsız olan ve paylaşımlarının sadece paylaştığı kşişiye görünmesini isteyen kullanıcılar için uygun olan snapchat?te paylaşımlarınız bir gün sonra silinmektedir. Tüm bunlar göz önüne alındığında markanın bir süre daha popüleritesini korumaya devam edeceği bilinmektedir.

Kişiye özel reklamdan sonra Kişiye özel Emoji
Snapchat içinde göze çarpan değişik uygulamaların başında içinde yer alan snap?ler gelir. Birbirinden farklı ve görsel efektlerle süslenmiş olan snap?leri kullanarak istediğiniz pozu çekebilirsiniz. Bunun yanı sıra Bitmoji olarak adlandırılan kişisel emojiler de uygulamaya sunulmuştur. Son güncellemeyle birlikte tüm snapchat kullanıcılarının kullanabileceği bitmojinin kullanılabilmesi için ?bitmoji? özelliğinin indirilmesini sağladı. Mart 2016?da 100 milyon dolara satın alınan kişiye özel avatar ve karikatür geliştiricisi olan Bitstrips ile harikalara yaratmaya devam ediyor. Son zamanlarda fazlasıyla kullanılan en çok da 18- 25 yaş grubu arasındaki gençlere hitap eden snapchat kullanıcıların daha rahat paylaşım yapması ve kendini rahat ifade etmesi için kişiye özel emoji kullanımına başladı. Yazışma üzerinden insanların duygu ve düşüncelerini anlamak zor olduğu için emoji ile desteklenmesi gerektiği son yıllarda herkes tarafından kabul edilmektedir. Bu yüzden de emoji kullanımı hemen her yerde karşımıza çıkar.

Snapchar ve Friendmoji
Snapchat?te karşımıza çıkan uygulama bitmoji, kişiye özel emoji anlamına gelmektedir. Yine aynı sosyal paylaşım sitesinde görülen Friendmoji ise iki kişi arasındaki özel emoji olarak adlandırılır. Kendinizi ifade edebilmek için bitmojilerden yararlanabileceğiniz gibi aynı zamanda Friendmoji uygulamasından da yararlanarak arkadaşınızla aranızda özel emoji oluşturabilirsiniz. Android ve IOS veri tabanlı telefonlarda sunulan uygulamalar indirildikten sonra avatar emojilerin oluşturulabilmesi için ayarlar kısmından bitmoji ve snapchat uygulamalını birbirine bağlamalıdır. Aksi takdirde kullanılamaz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ