Snapchat'te cinsel görüntülerini paylaşarak aylık 27 bin TL kazanıyor - Haberler - indir.com

Snapchat'te cinsel görüntülerini paylaşarak aylık 27 bin TL kazanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 13:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Türkiye'de Instagram kadar popülerliği olmayan Snapchat, dünya genelinde oldukça popüler bir uygulama olmaya devam ediyor. Fakat bu haberimizde cinsel içerikli görüntülerini paylaşarak Snapchat'i gelir kapısı haline çevirdiği kadının hikayesini anlatacağım. 

Son dönemlerde sosyal medya platformları üzerinden para kazanmak oldukça meşhur oldu. Herkes kendine bir kanal ya da sayfa kuruyor ve sonrasında kullanıcı sayısının 100 binlere ulaştırarak para kazanmaya başlıyor. Bu işin dışarıdan bakıldığı zaman çok kolay gibi görülse de aslında çok zor olduğunu bazı zamanlar herkes unutuyor. Çünkü sosyal medya platformları üzerinden para kazanmak istiyorsanız her daim popüler olacaksınız, ilginç olacaksınız, internete hakim olacaksınız ve en önemlisi her daim ya güldürmeyi ya da ağlatmayı başaracaksınız. Aksi taktirde kimse size tıklamaz. Hal böyle olunca parada kazanamazsınız. 

Snapchat'te neler oluyor? 3 milyon kullanıcı kaybedildi!Snapchat'te neler oluyor? 3 milyon kullanıcı kaybedildi!

"İnternette tacize uğruyorum."

Bahsettiğimiz şekilde para kazanmak isteyen bir kadın ilginç bir yöntem deneyerek Snapchat'ten para kazanmaya başladı. Snapchat üzerinden cinsel içerikli fotoğraflarını paylaşarak para kazanan kadın ciddi paralar kazanmayı başarıyor. Bu işi yapan kişi Jordie Carnall isimli bir kadın. Snapchat sayesinde ayda 4 bin sterlin kazandığını ifade ediyor. 4 bin sterlin TL bazına çevirecek olursak yaklaşık olarak 27 bin Türk Lirası yapıyor. Gayet iyi para kazanan kadın ne yazık ki şikayetçi.Paylaştığı fotoğraf ve videoların özel hayatını etkilediğini  ifade eden Jordie Carnall, "İnternette tacize uğruyorum." dedi. 

Snapchat Premium kızı

Yaptığı işin oldukça normal bir iş olduğunu söyleyen 26 yaşındaki Jordie Carnall, "u normal bir iş gibi. Şarkı söyleyen müzisyenler veya resimlerini satan ressamlar gibi. Ben de fotoğraflarımı ve videolarımı satıyorum." ifadelerini kullanıyor. Aynı zamanda kendisine birde isim takan  Jordie Carnall, kendisine Snapchat Premium kızı olarak adlandırıyor. 

 

 


İlgili uygulamalar
Instagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladıInstagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladı
Snapchat'e Yeni Kedi Filtreleri GeliyorSnapchat'e Yeni Kedi Filtreleri Geliyor
Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey                         Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey                         

PAYLAŞ