Snapchat'e Yazılı Mesajlaşma ve Video Arama Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Snapchat'e Yazılı Mesajlaşma ve Video Arama Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Anlık fotoğraf paylaşım uygulaması Snapchat, resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamayla mobil platformlardaki uygulamalarına yazılı mesajlaşma ve video arama özelliğini getirdiğini duyurarak konuyla ilgili bir de video yayınladı.

Bugüne kadar sadece anlık görüntü paylaşımına izin veren Snapchat, kendisini diğerlerinden farklı kılmak adına yaptığı yenilikle hem yazılı mesajlaşma hem de video görüntülü arama özellikleriyle kullanıcı sayısını ve buna bağlı olarak da kullanımı artırmayı amaçlıyor.

Snapchat video arama ve yazılı mesajlaşma

Gelen güncellemeyle beraber kullanıcılar, daha önce olduğu gibi yine anlık olarak görüntülü konuşmalar yapabilecekleri gibi yazılı olarak da mesajlarını gönderebilecekler. Bu sayede de Snapchat, sadece anlık fotoğraf ya da video gönderimi için değil aynı zamanda mesajlaşma ve görüntülü görüşme imkanıyla da kullanıcılarına hizmet verecek.

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınıza indirerek kullanabileceğiniz Snapchat uygulamasını Android, iPhone ve iPad cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, gelen güncellemeyle beraber yeni özelliklerin tanıtıldığı Snapchat Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Snapchat Tanıtım Videosu


PAYLAŞ