Snapchat 'Seyahat' Modunu Aktif Etti - Haberler - indir.com

Snapchat 'Seyahat' Modunu Aktif Etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-11 12:30:17
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Son zamanların en popüler sosyal platformlarından biri haline gelen Snapchat, kullanıcı odaklı güncellemelerine devam ediyor. Son güncellemesi kullanımda büyük sorun teşkil eden gereksiz veri harcamaları ile ilgili.

Mobil veri tüketimini en aza indirmeyi hedefleyen servis bu doğrultuda geliştirdiği yeni özelliğini duyurdu. "Seyahat Modu" adı verilen bu özellik sayesinde bildirimlerin ve paylaşımların otomatik olarak indirilmesi engelleniyor. Bu modu aktifleştirdiğimiz anda ise mesaj veya gönderiler tek dokunuşla yüklenmeye başlıyor.

Snapchat Travel Mode

Bunun dışında "Sticker Picker'' (Çıkartma Seçicisi) özelliğini de kullanıma sunan Snapchat, kullanıcıların çektikleri fotoğrafları çıkarım ikonları ile süsleyebilecekleri bir olanak sunuyor.

Fotoğraf çekildikten sonra ekranın sağ üst köşesinde beliren çıkartma seçeneklerini çektiğinizi karelere dilediğiniz gibi yerleştirerek arkadaşlarınıza dolu dolu paylaşımlar gönderebileceksiniz. 

Ayrıca hazırladığınız Snapcode'larınızı Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlar üzerinden vido formatında paylaşabilecek ve bu paylaşımlarınızı kimlerin izlediğini görebileceksiniz.

iOS ve Android platformları için güncellenmiş Snapchat uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ