Snapchat müzik ekleme özelliği ile gündemde - Haberler - indir.com

Snapchat müzik ekleme özelliği ile gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-04 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Amerika pazarında rekabet ortamından ayrılmamak için çalışmalarına hızla devam eden Snapchat, TikTok ve Instagram platformlarında bulunan müzik ekleme özelliğini kullanıcılar ile buluşturacak.Diğer ülkelerde de eski popülerliğini elde etmek isteyen üretici şirket, daha fazla yenilik ile kullanıcıların karşısına çıkacak gibi gözüküyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalar bu yönde. 

Snapchat'e müzik ekleme özelliği geliyor

Uygulamaya yapılan güncelleme sayesinde kullanıcılar Snap çekmeden veya çektikten sonra müzik eklenebilecek. Warner Music ve Universal Music şirketlerinin de dahil olduğu birkaç firma ile anlaşan Snapchat, kullanıcıların uygulamada daha fazla vakit geçirmesini hedefliyor. Snapchat'e gelen bu yeni özellik şimdilik sadece Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunuldu. Şirket yetkilileri müzik ekleme özelliğinin sonbahar aylarında tüm ülkeler için kullanılabilir olacağını dile getidi.

Snapchat'ten hikaye paylaşım özelliği!Snapchat'ten hikaye paylaşım özelliği!

Snapchat, her ne kadar rakiplerinin gerisinde olsa da yeni özellik sayesinde bazı ülkelerde kullanımın artacağı düşünülüyor. Özellikle Instagram’da sıklıkla kullanılan müzik ekleme özelliği birçok sanatçı ve müzik şirketi tarafından yeni gelir modeli olarak görülüyor.

Şirket yetkilileri, "Müzik endüstrisi ile olan ilişkilerimizi geliştiriyoruz. Ayrıca prodüktörler ve şarkı yazarları dahil olmak üzere müzik ekosisteminin parçası olan herkesin kar elde etmesi için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.


İlgili uygulamalar
Snapchat koronavirüs için AR filtreler yayınladıSnapchat koronavirüs için AR filtreler yayınladı
Snapchat hisseleri yükselişe geçtiSnapchat hisseleri yükselişe geçti
Snapchat’in 'Dynamic Ads' özelliği dünya genelinde kullanıma sunuluyorSnapchat’in 'Dynamic Ads' özelliği dünya genelinde kullanıma sunuluyor

PAYLAŞ