Snapchat Medya Paylaşım Merkezine Dönüşecek! - Haberler - indir.com

Snapchat Medya Paylaşım Merkezine Dönüşecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcılarına her fırsatta yeni özellikler sunmaya devam eden sosyal mesajlaşma servisi Snapchat, devreye alacağı yeni özellik ile kullanıcılarına medya organlarının içeriklerine uygulama üzerinden ulaşma imkanı sağlayacak.

Henüz kesinliği doğrulanmayan bir habere göre; Snapchat önemli medya organlarıyla bu özelliği hayata geçirmek için görüşmelere başlamış bile. Bunun için şirket; CNN, BuzzFeed, Vice, ESPN, National Geographic, the Daily Mail, Cosmopolitan, People, Comedy Central ve Vevo gibi güçlü medya organlarıyla işbirliği kurmaya çalışıyor.

'Snapchat Discover' adıyla kullanıcıların medyadaki en güncel konulara ulaşmasını sağlamayı amaçlayan servis sadece resim ve video olarak değil aynı zamanda metin ve ses içeriklerini de içerisinde barındıracak.

Uygulamayı adeta bir medya paylaşım merkezine dönüştürecek bu özellik ile Snapchat kendine has silme özelliğinden vazgeçmeyecek. İçerikler okunduktan sonra belirlenen bir zaman aralığında ortadan kaybolacak.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Snapchat uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ