Snapchat karanlık moda kavuşuyor - Haberler - indir.com

Snapchat karanlık moda kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 10:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerin en popüler uygulamalarından olan Snapchat, iOS kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği karanlık mod özelliğini nihayet yayımlıyor.

iOS ve Android ekosisteminin gelişmesiyle birlikte arayüzlerdeki en büyük değişikliklerden biri de “Karanlık mod” desteği oldu. Arka planın tamamen siyah renge bürünmesini sağlayan bu mod kullanıcılar tarafından çok seviliyor. Hal böyle olunca uygulamalar da bu trende uymak zorunda kaldı. Yerleşik karanlık mod özelliğiyle birlikte, bu temayı seçen kullanıcılar da artında günümüzde bu özelliğin bir uygulamada olmaması büyük bir eksiklik haline geldi.

Snapchat karanlık mod özelliği üzerinde çalışmaya başladıSnapchat karanlık mod özelliği üzerinde çalışmaya başladı

Dünyanın en popüler uygulamalarından olan Snapchat ise bir süredir karanlık mod özelliğini test ediyordu. iOS kullanıcılarını bu noktada uzun süredir bekleten şirket nihayet bu bekleyişe son veriyor.

Snapchat'te ses gelmiyor sorunu nasıl düzeltilir?

Snapchat’in karanlık mod özelliği önceden sadece belirli kullanıcılar tarafından kullanılabiliyordu. Geçtiğimiz haftalarda beklenen özellik hakkında açıklama yapan şirket karanlık mod özelliğini çok az sayıda kullanıcı üzerinde test ettiğini kabul etmişti. Bu hatasını gidermek isteyen şirket iOS kullanıcılarını daha fazla bekletmeden karanlık mod özelliğini tüm kullanıcıların erişimine sundu. Artık iOS kullanıcıları Snapchat’i karanlık mod ile kullanabilecekler. Ancak Android kullanıcıları için bekleyiş ne yazık ki devam edecek. Özellik hakkında açıklama yapan Snapchat çok yakında daha fazla Android ve iOS kullanıcılarının bu özelliği kullanabileceğini açıkladı.

Bunun yanı sıra yeni güncellemeyle bazı düzeltmeler de yapan şirket uygulama içindeki birkaç hatada iyileştirme yaptı. iOS kullanıcıysanız ve Snapchat’i karanlık modda kullanmak için uygulamanın güncel olduğundan emin olmanız gerek.

 


İlgili uygulamalar
SnapChat yılın son çeyreğinde 2.5 milyar dolar gelir elde ettiSnapChat yılın son çeyreğinde 2.5 milyar dolar gelir elde etti
Snapchat kullanıcılarına arkadaş listelerini temizlemelerini hatırlatacakSnapchat kullanıcılarına arkadaş listelerini temizlemelerini hatırlatacak

PAYLAŞ