Snapchat karanlık mod özelliği üzerinde çalışmaya başladı - Haberler - indir.com

Snapchat karanlık mod özelliği üzerinde çalışmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Sosyal Medya

Halen varlığını sürdüren Snapchat geliştiricilerinin karanlık mod özelliği üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. Bazı iOS kullanıcıları tarafından sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda ortaya çıkan özellik, özelliğin oldukça kısıtlı bir kullanıcı kitlesi ile test edildiği gün yüzüne çıktı. Snapchat'in karanlık mod özelliğinin ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı ise şu an için belli değildir. 

Yayınlandığı yıllar içerisinde oldukça popüler bir platform olsa da yıllar içerisinde popülaritesini kaybeden Snapchat'in, iOS kullanıcılarını mutlu edecek bir özellik üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. Bazı kullanıcıların sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, Snapchat platformunun geliştiricilerinin iOS platformu için karanlık mod üzerinde çalışmalar yaptığını ortaya çıkardı. 

SnapChat için TikTok benzeri bir özellik yoldaSnapChat için TikTok benzeri bir özellik yolda

Konu ile ilgili olarak henüz Snapchat'ten resmi bir açıklama gelmedi. Hatta öyle ki paylaşılan ilk sosyal medya içeriklerinin de sahte olduğu düşünülüyor. Fakat gerçek olup olmadığı sonradan anlaşıldı. Geliştirici ekip, oldukça küçük bir kullanıcı kitlesi ile beraber karanlık mod özelliğini test etmeye başladı. Söz konusu bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı, Android cihazlar için bu çalışmanın yapılıp yapılmayacağı da bilinmiyor. 

Snapchat ile Internet Explorer arasındaki ilişki merak ediliyor

Başarılı şirket Apple, karanlık mod desteğini iOS 13'le beraber kullanıcılara sunuldu. Yani iPhpne kullanıcıları, yaklaşık olarak 500 gündür bu özelliği akılı cep telefonlarda kullanabiliyorlar. Hatta bu karanlık mod özelliği, o dönem içerisinde de bir furya haline geldi. Dünyanın en popüler mobil uygulamaları sıra sıra karanlık mod özelliğini kullanıcılara sundu. Fakat Snapchat, şu ana kadar bu şekilde bilgilerin üzerinde durmamıştı. Bu sebeple de son atılan bu adım, yavaş olması ve geriden gelmesi ile bilinen Explorer ile Snapchat arasında herhangi bir bağ bulunup bulunmadığı da merak edilen bir konu oldu. 

Snapchat'in karanlık mod özelliği yolda

Snapchat platformunun sosyal medya hesapları kontrol edildiğinde, söz konusu bu özellikle ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmediğini görmek mümkündür. Fakat test aşamasında olan bu özelliğin milyonlarca kullanıcı tarafından duyurulmasıyla beraber şirket, konuyla ilgili olarak açıklama yapacaktır. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelece günlerde daha  fazla bilginin gelmesi bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar
SnapChat Spotlight özelliğini tanıttıSnapChat Spotlight özelliğini tanıttı
Snapchat, AR yeniliklerine yatırım yapmaya başladıSnapchat, AR yeniliklerine yatırım yapmaya başladı
Twitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyorTwitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyor

PAYLAŞ