Snapchat hikayeleri nasıl sessize alınır? - Haberler - indir.com

Snapchat hikayeleri nasıl sessize alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook’un sahip olduğu popüler uygulamalar WhatsApp ve Instagram gibi uygulamalara hikayeler özelliğinin gelmesi ile beraber Snapchat’teki kullanım oranları düşmüştü. Hikayeler özelliğinin ilk ismi olan Snapchat’te dilerseniz hikayeleri seçtiğiniz kişiler için sessize alabiliyorsunuz. Facebook, WhatsApp ve Instagram uygulamalarına hikaye özelliğinin gelmesine olanak sağlayan Snapchat, günümüzde popüler bir mecra değil diyebiliriz. Ancak yine de kendi kullanıcı kitlesine sahip olduğu için kullanılmaya devam ediliyor.

Bazı kişilerin Snapchat’te paylaştığı hikayeler oldukça sinir bozucu olabiliyor. Bundan ötürü ise söz konusu kişi için hikayeleri sessize alarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Snapchat’te bir kullanıcının hikayesini sessize almak için birçok sebebiniz yer alıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Snaphat’te bir kullanıcının hikayeleri nasıl sessize alabileceğinize bakıyoruz. Ayrıca söz konusu kişi için tamamen değil belirli bir süre boyunca da sessize alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Snapchat, Gucci markalı artırılmış gerçeklik gözlüklerini tanıttıSnapchat, Gucci markalı artırılmış gerçeklik gözlüklerini tanıttı

Snapchat hikayeleri nasıl sessize alınır?

  • Snapchat uygulamasını açın.
  • Arkadaşlarınızın yer aldığı kısma girin.
  • Burada sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklayın.
  • Sessize almak istediğiniz kişinin profil fotoğrafına basın.
  • Açılan penceredeki “Hikayeyi sessize al” seçeneğine dokunun.

Snapchat’i açın

İlk olarak Snapchat uygulamasına girin. Snapchat uygulamasını cihazınızın arama bölümünden aratarak kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın olduğu kısma girin


 

Uygulamaya ilk girdiğinizde kamera arayüzü sizleri karşılayacaktır. Bu noktada sol tarafa doğru kaydırma işlemi yaparak arkadaşlarınızın olduğu listeye erişin. Buradan herhangi bir kişinin profil fotoğrafına dokunarak o kişinin profiline erişin. Ancak kişinin üzerine tıklamayın, üzerine tıklarsanız söz konusu kişi için sohbete girebilirsiniz.

Sağdaki üç noktaya dokunun

Arkadaşınızın profiline girdikten sonra sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine basın. Daha sonra seçenekler kısmını açın ve “Adı Düzenle” seçeneğinin altında yer alan hikaye’yi sessize al seçeneğine dokunun. Artık o kişinin hikayeleri sizlerde gözükmeyecektir.

Yapacağınız bu işlemler ile beraber Snapchat’te arkadaşlarınızın hikayelerini kolay bir şekilde sessize almış olacaksınız. Sessizde olan bir kişinin hikayelerini tekrar açmak istiyorsanız, aynı işlemlere giderek profil seçeneklerinden bu durumu gerçekleştirebilirsiniz. Sessize alma ile beraber arkadaşınıza bildirim gitmeyecek ve o kişiyi listenizden çıkartmak zorunda olmayacaksınız.

 


İlgili uygulamalar
Snapchat'te kendi Deepfake videolarınız yapabileceksinizSnapchat'te kendi Deepfake videolarınız yapabileceksiniz
SnapChat CEO’su Evan Spiegel TikTok’un Instagram’ı geride bırakacağını düşünüyorSnapChat CEO’su Evan Spiegel TikTok’un Instagram’ı geride bırakacağını düşünüyor

PAYLAŞ