Snapchat hesabı nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Snapchat hesabı nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-11 17:35:30
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulamalarının arasında en farklı kullanışa sahip Snapchat hesap silme işlemi nasıl yapılır? Snapchat'te hesap silmek için haberimizin detaylarını okuyabilirsiniz...

Sosyal medya ağı Snapchat'e bakarsanız hesabınızı iptal etmek aslında o kadar da zor değil. Hesabınızı silmek için sadece doğru adımları takip etmeniz gerekmekte ama bu işlemlere başlamadan önce de hatırlatmamız gereken bir işlem mevcut. Snapchat hesabınızı silmek için mobil uygulama dışında iptal etmelisiniz, mobil uygulama ile iptal edemezsiniz. Hesabınızı silmek için snapchat'in internet sitesine web tarayıcısı ile bağlanarak giriş yapmanız gerekmekte. Ayrıca Snapchat hesabınızı silmek istediğinizde hesabınız bir süre fikir değiştirenler için koruma moduna alıyor ve belli bir süre sadece gizleniyor.

Snapchat hesabı nasıl silinir, Snapchat hesabı kapatma adımları

Snapchat hesabınızı kapatmak için aşağıdaki adımı sıralı ve dikkatli bir şekilde takip etmelisiniz;

  • Snapchat hesabını silmek için öncelikle bilgisayar kullanmak daha mantıklı olabilir. Telefon için mobil tarayıcı kullanmanız işinizi görecektir. Tarayıcı üzerinden snapchat hesabınıza giriş yapın ama unutmayın snapchat uygulamasından değil mobil tarayıcı üzerinden.
  • Snapchat sitesinde kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte hesabınıza giriş yapın, snapchat internet sitesi üzerinden sadece ayarlar yapılabilir paylaşım yapamazsınız.
  • Resmi snapchat giriş sayfasına gitmek için buraya tıklayın.
  • Bu esnada şifrenizi unuttuysanız giriş sekmesinin altında bulunan bölümden Parolanızı mı unuttunuz linkine tıklayarak ilgili mail adresinize gelen bağlantılarla şifrenizi yeniden belirleyin, kullanıcı adınızı unuttuysanız da Snapchat uygulaması üzerinden bu bilgilere erişebilirsiniz. Bu kısıma ulaşmak için Snapchat uygulamasının en üst kısmında bulunan hayalet simgesine tıklayın ve gerçek isminizin altında bulunan Snapchat kullanıcı adını kopyalayın.

  • Kullanıcı adı ve parola sıfırlama bölümlerini tamamladıysanız sayfa sizi otomatik olarak profil ayarlarının düzenleneceği menülere yönlendirir burada 6.menüde bulunan "HESABIMI SIL" butonuna tıklayın.
  • Bu butona tıkladıktan sonra Snapchat hesabınızın silinmemesi için Snapchat size tekrar soracaktır. Snapchat fikrinizi değiştirme ihtimaline karşı hesabınızı 30 günlük bir bekletme süresine alır. Bu aşamada Snapchat hesabınız sadece dondurulur, kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte giriş yaptığınızda hesabınnız tekrar aktif hale gelecektir.
  • Hesabınızın silinmesi için Snapchat, tekrardan kullanıcı adı ve şifrenizi isteyecektir bu bilgileri girdikten sonra devam tuşuna basınız.

Son aşamayı da tamamladıktan sonra artık hesabınız silinmek için devre dışı bırakıldı. Snapchat hesap korumak için hesap sahibine bir adet bilgilendirme maili gönderecektir, eğer hesap 30 gün içinde girilmezse Snapchat hesabınız bir daha açılmayacak şekilde tamamen kaldırılır.

Kaynak: https://www.andronova.net/nasil-yapilir/snapchat-hesap-silme-h1668.html





PAYLAŞ