Snapchat harita özelliği güncelleniyor! - Haberler - indir.com

Snapchat harita özelliği güncelleniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 14:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Başarılı sosyal medya platformları güncellemelerine tam gaz devam ediyor. Bazı aksaklıkların merkezinde olan Snapchat yarıştan çekilmeye niyetli değil gibi gözüküyor. Geliştirmeyi sürdürdüğü yeni bir özelliğini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Başarılı sosyal medya platformu geçtiğimiz günlerde Rihanna?ya uygulanan şiddetin yer aldığı bir reklamı yanlışlıkla yayınlayınca büyük bir tartışmanın odak noktası olmuştu.

Snap Map, geçen yıl kullanıcıların, çevrelerinde neler olup bittiğini görmelerine ve arkadaşlarının neler yaptığını öğrenmelerine yardımcı olacak bir özellik olarak kullanıma sunuldu. Bu yılın başlarında Snapchat, haritayı diğer web sitelerine yerleştirme yeteneği ile birlikte web'e getirdi.

Snapchat, Snap Map, olayları bulmayı ve arkadaş güncellemelerini görmeyi kolaylaştıracak yeni bir özellik sunuyor. Arkadaşlarınızın nerede olduğunu görmek veya ilginç bir Hikâye ek koleksiyonunu bulmak için haritayı incelemek yerine, Map Explore görüntüleyebilmeniz ve hızlıca kaydırmanız için güncellemeler sağlayacak. Snapchat uygulamasını açtıktan sonra, Snap Haritası'nı getirmek için ekranı kaydırmanız yeterli. Ardından haritanın en altındaki "Yeni Güncellemeler" e dokunmanız gerekiyor. Ayrıca, Snapchat'ın güncellemelerini Hikayemiz koleksiyonlarına eklemeyi tercih eden arkadaşlarınızdan güncellemeler görebilirsiniz. Ek güncellemeleri görmek için sola hızlıca kaydırabilir ve kendi durumunuzu görmek için silebileceğiniz veya kapatabileceğiniz Ayarlar simgesine yönelebilirsiniz.





PAYLAŞ