SnapChat Alternatifi Mesajlaşma Uygulaması: Confide - Haberler - indir.com

SnapChat Alternatifi Mesajlaşma Uygulaması: Confide

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz Salı günü piyasaya sürülerek Apple Store üzerinden ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan Confide uygulaması profesyoneller ve iş dünyası için Snapchat alternatifi olabilecek bir mesajlaşma uygulamasıdır.

'Profesyoneller için Snapchat' sloganı ile pazarlaması yapılan uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise gönderilen mesajın okunduğu anda kendisini yok etmesidir. Özellikle şirketler ve profesyoneller için faydalı olabileceğini düşündüğümüz ve AOL yöneticisi Jon Brod ile Yext CEO'su Howard Lerman tarafından geliştirilen Confide, gizlilik taşıyan ya da kayıt altına alınmasını istemediğiniz yazışmalar için özel olarak geliştirilmiş ve iş dünyası tarafından kabul göreceğini tahmin ettiğimiz bir uygulamadır.

Confide üzerinden gönderilen ya da alınan mesajlar herhangi bir sunucuya ya da bir yere depolanmadığı gibi bu mesajları geri getirme olanağı da bulunmamaktadır. Uygulamanın arayüzünden bahsedecek olursak; Gelen mesajlarda kelimelerin üstleri renkli bloklar ile kapatılmış olarak karşımıza çıkıyor ve okuyabilmek içinde blokların altından mesajdaki kelimeleri sürüklememiz gerekiyor ki bu sürükleme işlemini her blok için yapmak zorundasınız. Bu sayede de hem mesajın ekran görüntüsünün alınmasının önüne geçilmiş oluyor hem de mesajın tamamını okumak ve içeriği anlamak biraz zamanınızı almış oluyor.

Eğer sizde şirketiniz için ya da kişisel mesajlaşmalarda gizliliğine önem veren kullanıcılardan iseniz ücretsiz olarak iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda kullanabileceğiniz Confide uygulamasını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın Android versiyonunun önümüzdeki günlerde yayınlanacağını da buradan duyuralım.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ