Snapchat, 2019'da daha görünür olacak - Haberler - indir.com

Snapchat, 2019'da daha görünür olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 16:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

2018 yılını kötü geçiren sosyal medya platformlarından biri olan Snapchat, 2019 yılında yeniliklerle gelmeye hazırlanıyor.

Snapchat, ilk çıktığı dönemde sunduğu farklı filtreler ile kullanıcıların yoğun ilgisini üzerine çekmişti. Sonrasında, Instagram ve Whatsapp’ı alan Facebook’un, Snapchat’i de almak istemesi ve alamaması, Snapchat’in sonunu getirdi. Hikayeler özelliği ile ön planda olan Snapchat’in bu sevilen özelliği, Instagram’a getirildi. Kullanıcıların beğenisini kazanan Instagram Hikayeler’den sonra, Snapchat büyük bir kullanıcı kitlesini kaybetti. Bununla birlikte pek fazla radikal yenilik yapmaması, ilginin tamamen Instagram’a kaymasına neden oldu. Fakat görünen o ki Snapchat’in pes etmek gibi bir niyeti yok. Platform, 2019 yılı için yapacağı değişikliklere dair planlarına şimdiden başladı.

Snapchat'te cinsel görüntülerini paylaşarak aylık 27 bin TL kazanıyor

Snapchat, 2019 yılı içerisinde daha aktif bir platform olacak

2018 yılının Snapchat platformu için oldukça kötü bir yıl olduğunu söylemek mümkün. Fakat platform bu gidişatı  2019 yılı içerisinde tersine çevirmek istiyor. Platformun, 2018’in 3. çeyreğindeki kullanıcı sayısının, 186 milyon olduğu biliniyor. 2019 yılı içerisinde bir şeyler yapmadığı takdirde, bu Snapchat’in iflası da demek oluyor.

Snapchat’in, bu yıl içerisinde düşen kullanıcı sayısıyla da birlikte, ciddi bir para kaybı yaşadığı biliniyor. Zaman zaman küçük oranlarda kullanıcı sayısında artış olsa da bu platformun kurtulması için yeterli değil. Bu nedenle Snapchat'in CEO'su Evan Spiegel, 2019 yılı için birtakım planlara başlamış durumda ve CEO için yoğun geçen bir yıl olacağı kesin. Henüz net açıklamalar yapılamamış olsa da Snapchat’i önümüzdeki yıl gündemde daha sık duyacağız.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ